Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
HornedReaper
üzenetére
Ettől tartottam én is... Köszi a választ.
-
kmarci25
veterán
Kb. 1 hónapja szemezgetek ilyen BT-s cuccokkal, és olvasom a topikot. Néztem is már több terméket, DOSS, GGMM, Anker, Dockin de mindegyiknél azt látom, hogy többéves modellek, több már kifutó, és vélhetően az utolsó készleteket árulják. És itt jön a kérdésem. Van annak értelme, hogy várjak, míg kijönnek az új modellek? Várható ebben a körben olyan fejlődés, ami miatt megéri várni? A keretem nagyon max. 50 ezer, a cél háttérzene, nagyrészt szobában, kisebb részt szabadban. A vízállóság nem lényeg, a hordozhatóság már inkább, és a tuti az lenne, ha BT és wifi kapcsolatra is alkalmas lenne.
-
kmarci25
veterán
válasz
barcasattila
üzenetére
Ok, így már értem.
-
kmarci25
veterán
válasz
barcasattila
üzenetére
A cikk 22.-ei, a hsz amiben linkelték pedig tegnapi. Már meg is érkezett a kiszemelt termék és ki is próbáltad, látod hogy tökéletes számodra?
Tudom, hogy kötekszem, de nem jön össze az idővonal... -
kmarci25
veterán
A többi GGMM hangszóróról mik a vélemények? Pl. GGMM E2, de még inkább az E5 érdekelne.
-
kmarci25
veterán
Ezeknél a hangszóróknál azért már elég húzós az ÁFA, ha nem eu-s az eladó. Egyelőre ez az a szempont, ami miatt még gondolkodom a dolgon. Egyébként egy JBL Charge 3-at hallgattunk legutóbb valahol, és az tetszett, egy ahhoz hasonlót keresek. A vízállóság nem igazán érdekel, inkább a hangminőség és a hordozhatósága, ami tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Videó stream letöltése
- Formula-1
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő