- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Közben fel kellett raknom töltőre az Ankert, így van egy pici tapasztalatom az üzemidővel kapcsolatban.
Szerintem nagyon jól bírja...konkrétabban annyit tudok mondani, hogy 3 napot végig ment melóban, meg még otthon is nyomtam esténként a teszt miatt, ami összességében mondjuk olyan ~30 óra használatot jelent. Ez körülbelül közepes hangerőre vonatkozik, nappal azért próbálgattuk, mit tud maxon, de zömében közepes hangerőn ment, meg este is közepesen, vagy egy kicsit alacsonyabban. Volt benne kábeles használat is olyan 4 óra.
Most így első blikkre az az elég erőteljes érzésem, hogy az én használati szokásom szerint jóval tovább bírja, mint a Tribit maxsound plus, amire 24órát írtak a prospektusban, komolyan azt hittem már, hogy sose akar lemerülni. Mondjuk méretéből fakadóan a Tribitet mindig 1-2 szinttel magasabb hangerőn hallgattam, mert az Anker azért jóval hangosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged