Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika6
tag
Nem toltam neki EQ-t.
Mivel nem értek hozzá, ezért kérdeztem, de 0 válasz érkezett kérdésemre, így lehet, hogy mellélőttem. Jó drága tévedés..
Akkor megválaszolom, hogy másnak tanulságul szolgáljon:
nem, sem a Denon Envaya 250, sem a HK Onyx 4 nem tudja még azt a hangerőt sem, amit a 2/3-ad annyiba kerülő Thonet Vander Kürbis.
Azért max hangerőn nem akartam órákat hallgatni, de jó, hogy ezt többen is mondjátok
(tényleg, nem irónia). Alatta pár lépéssel; ott Denon torzul, és halkabb, mint HK (ami nem torzul).
Direkt arra a hsz-re reagáltam most, amiben Ati1979 bizonygatta, hogy a Denon mindennél jobb. Ezért választottam azt.
HK Onyx 4 ugyanannyiba _került volna akkor_. Most már elég nehéz menet lesz lecserélni
. A bluetooth kapcsolódása sokkal nehézkesebb. A két egyszerre csatlakozó eszközt mindkettő tudja - kulturált módon: tehát le kell állítani az aktuálisat, és akkor tud elkezdeni lejátszani a másik (ellentétben az itt még ajánlott Dockin D Fine, Anker Motion+, Doss Soundbox XL, GGMM M4 típusokkal, amikre leírásuk szerint egyszerre egy lejátszó eszközt lehet csatlakoztatni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akkor megválaszolom, hogy másnak tanulságul szolgáljon:
(tényleg, nem irónia). Alatta pár lépéssel; ott Denon torzul, és halkabb, mint HK (ami nem torzul).
. A bluetooth kapcsolódása sokkal nehézkesebb. A két egyszerre csatlakozó eszközt mindkettő tudja - kulturált módon: tehát le kell állítani az aktuálisat, és akkor tud elkezdeni lejátszani a másik (ellentétben az itt még ajánlott Dockin D Fine, Anker Motion+, Doss Soundbox XL, GGMM M4 típusokkal, amikre leírásuk szerint egyszerre egy lejátszó eszközt lehet csatlakoztatni)