- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Nem teljesen ideillo kerdes, de hatha valaki tudja a valaszt.
Van 1 par bluetooth hangszoro, aminek gyarilag iszonyat alapzoreje van. Ilyen pl a Tronsmart T6 Plus, Aviotor / Eusonic soundcup, stb...
Ezekben mi a sz@r? Miert zug, melyik alkatresz generalja ezt a hangot?
Valoszinuleg bonyolultabb lehet a problema megoldasa, mert akkor nem dobnak a piacra igy, amikor a gyarto is hallja, hogy fos, valami konstrukcios hiba lehet?
Egyebkent nekem nagyon bejon a hangja, 12eFt-ert nagyon jol szol, de tenyleg fortelmes alapzaja van.
A tapbol johet a zaj, vagy valami masbol? Csak azert kerdezem, mert regebben upgrade-eltem par hangkartyat, autoradiot, hangfalakat, amikbol audio-grade alkatreszekkel sokkal-sokkal szebb hangokat lehetett ugyanazokbol a komponensekbol kicsalni.
Lehet, hogy ezt is megprobalnam kicsit upgradeelni, de annyira nem vagyok profi, hogy tudjam, hogy mi a rossz, es meg tudjam javitani. Otlete valakinek, hogy hol lehetne tanacsot kerni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest