- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na rég irtam ide én is
Bocs egy időre eltüntem.
Oluv oldalán egy új hordozható hangszóró tünt fel amit elég jó 520 gramm, 60 euro és jobb választás mint a tronsmart. Earfun Uboom, hozza a Tribit szintjét tudtommal szóval hangzásra biztos jó.
Körülnéztem a piacon, úgy látszik nem igazán jött a Dockin D fine ellen kihivó. Azóta se jött jobb termék tőle a saját 2 kilós kategóriájába. A másik mikor egyszer teszteltem oluv csinálta a tesztet, durva hogy 2db Dockin D fine + milyen hangzást nyújt, közel azonos hangerőt produkált mint egy JBL Boombox.
Néha-néha bejön egy új jó ár-érték arányú termék a piacra, bár sajnos inkább ebből van kevés.
Egy haverom Charge 3 hangszóróját hallottam, annak viszont nagyon jó hangja volt. Azon élményt zenét hallgatni, a Tronsmart Zajkeltésnek botfülü embereknek jó. De valahogy nem az igazi XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Videó stream letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Kártya-független,Fekete Színben,88% Gyári Akku,Újszerű állapot
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest