Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: száz pí
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Használtan vettem egy vadonatúj [link] MOJO Buzz Bluetooth-os hordozható időjárásálló hangszóró, narancs. Szerencsére akkor 16.990-re volt akciózva extreme, ezért 10-est adtam érte ( amúgy sem bízok semmilyen használt cuccban, de ez valóban bontatlan volt ). PH teszt [link]
Olcsóbb cuccokat is tesztelgettem ismerősök által, de alig szóltak jobban a telefonomnál. 1.500-ért pedig nevetséges amit tudnak.
Méretéhez képest egész jól szól ( na és persze ez a baromi relatív
). Kocsiban és szobában is van subom. Még a méllyel is próbálkozik persze korlátoltan
Viszont kisebb összejövetelek, bográcsozás vagy akár kinti kondi/sport tevékenységhez tökéletes. Csak bedobom a táskába, kiveszem, csatlakozás és annyi. 8 órát lazán megy. Strapabíró gumis burkolat. Best cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Kocsiban és szobában is van subom. Még a méllyel is próbálkozik persze korlátoltan
Viszont kisebb összejövetelek, bográcsozás vagy akár kinti kondi/sport tevékenységhez tökéletes. Csak bedobom a táskába, kiveszem, csatlakozás és annyi. 8 órát lazán megy. Strapabíró gumis burkolat. Best cucc