- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Hirtelen ezeket találtam, amik nem voltak (számomra) noname márkák. (Bár ez is kérdéses, hogy a név számít-e egyáltalán ezeknél a termékeknél ...)
És melyik JBL -re gondolsz, mert 2 is van.
(Gondolom a drágábbra ...)
Az olcsók között nem érdemes nézegetnem? A GO vagy a Sony nem érik meg az aránylag alacsonyabb árukat?
Ill. annyival jobb a Flip2, hogy megéri rádobni azt a + 60 - 80 % -ot?
Igazából félek, hogy így nagyon el fogunk szállni az árral, mert majd annál is lesz, ami mondjuk 50% -al drágább, de még jobban szól és így tovább. Én meg egyelőre szeretném minnél olcsóbban megúszni, a lehetőségekhez képest a leg normálisabb hangszóróval.
Tehát nem ragaszkodom a leg olcsóbbhoz, de a leg jobbhoz sem. (Hiszen akkor valami baromi drágát kellene vennem ...) Keresem a legjobb kompromisszumot, ahol a legjobb az ár érték arány úgy, hogy nem költöttem el egy talicska pénzt, de amit vettem, az normális cucc a maga szintjén és nem kidobott pénz, ami elment rá.
Hát kb. ennyi. (Ezért is néztem a márkásabb cuccokat, bár lehet, hogy nem számít annyira, de ugye én nem igazán értek hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged