- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Hirtelen ezeket találtam, amik nem voltak (számomra) noname márkák. (Bár ez is kérdéses, hogy a név számít-e egyáltalán ezeknél a termékeknél ...)
És melyik JBL -re gondolsz, mert 2 is van.
(Gondolom a drágábbra ...)
Az olcsók között nem érdemes nézegetnem? A GO vagy a Sony nem érik meg az aránylag alacsonyabb árukat?
Ill. annyival jobb a Flip2, hogy megéri rádobni azt a + 60 - 80 % -ot?
Igazából félek, hogy így nagyon el fogunk szállni az árral, mert majd annál is lesz, ami mondjuk 50% -al drágább, de még jobban szól és így tovább. Én meg egyelőre szeretném minnél olcsóbban megúszni, a lehetőségekhez képest a leg normálisabb hangszóróval.
Tehát nem ragaszkodom a leg olcsóbbhoz, de a leg jobbhoz sem. (Hiszen akkor valami baromi drágát kellene vennem ...) Keresem a legjobb kompromisszumot, ahol a legjobb az ár érték arány úgy, hogy nem költöttem el egy talicska pénzt, de amit vettem, az normális cucc a maga szintjén és nem kidobott pénz, ami elment rá.
Hát kb. ennyi. (Ezért is néztem a márkásabb cuccokat, bár lehet, hogy nem számít annyira, de ugye én nem igazán értek hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest