Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5579 üzenetére
Most voltam házi bulin, és az Onyx studio 3 volt bevetésen teljes hangerőn. Elég jól kiszolgált 15 embert durván, szóval azért ez a durván 2 kilós hangszóró is simán hozza amit elvár az ember.
Ja a Sony és jó pár bluetooth hangszóró vissza vesz a mélyből, ez a DSP tudtommal. De ez is egy védelem hogy ne menjen tönkre a hangszóró, lekorlátoz. De Itt valóban ilyen méret/súlyból nem is igazán lehet többet kihozni. A Tronsmart T6 ami van nekem az is egy sörös doboz méretével rendelkezik, még is volt valaki aki meglepődött hogy nagy hangerőn torzítja a basszust. De egy sörösdoboztol ne várjunk már házi mozi mélyláda szintű mélyet. így se kell szégyenkezni, a régi 6 kilós kazettás magnót odaveri, ami "Ghettoblaster"
Azért így is sokat fejlődtünk, hogy egy régi 6 kilós kazettás magnót odaver egy fél kilós hangszóró.
Na most józanodok, és úgy látom nem írok olyan rosszulDe igen minél nagyobb a súly annál jobban fog szólni, se javulni fog a basszus is.
6 kiló a JBL Boombox is, az is elég szép mély hangokat tud. De hát az meg nem igazán hordozható
Szóval valamit valamiért, nyilván ha kicsi hordozható méretű hangszórót akarsz nem fog öblös kemény mélyládákat megszégyenítő mélyhang kijönni egy kis dobozból.Nekem például itthon van rendes hifim minőségi zenehallgatásra, filnézésre például.
De ha valahova megyek és kell a kihangosítás, vagy a fürdőszobába tisztálkodok akkor meg jól jön a bluetooth hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest