- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Maradtam volna én tovább is, de mentünk utána más helyre is, járólapot venni
Hát jó én nem vagyok semmilyen fan boy, próbálok személyes tapasztalat alapján véleményt alkotni.
Talán még az egyik érdekesség hogy a Sonyknak volt egy jellegzetes Sonys hangja, a SRS BTX 300 után volt egy enyhe hasonlóság a hangjában. Sonys hangkép magyarán.
Szerintem Extreme helyet jobb vétel a Dockin, és az nem torzítja úgy a mélyet és még olcsóbb is.
43E-be is jó vétel, de néha van akciósan 111Euro volt asszem a legalacsonyabb ára akcióba. Annyiért még jobb vétel.
Ha a Dockin D Fine és a JBL Extreme-n se volna feltüntetve a márka, és nem tudnám melyiket ki gyártja én a Dockin mondtam volna márkásabbnak. Szerintem ha egy Laikus meglátja a Dockin és hallja a hangját simán be tudod neki adni hogy 80E forint volt. Anyagminőségbe is nagyon ott van, stabil a cucc nagyon.Nekem az SRS 300-ra is ha kérdezték mennyi volt mondta 40E, és a Dockin elég távol áll tőle.
Mondjuk a Tronsmart se tetszett nagyon mikor megjött, aztán hogy bejáratodot és sokat használtam elégé megbarátkoztam vele. Ez a T6 elég jó kültéri hangszóró, hordozható és strapa bíró, és könnyen takarítható.
Unokahugom össze rajzolta filctollal, meleg vizes kefével egy 5 perc alatt teljesen le tudtam takarítani.
Egy túránál is magammal vittem, kicsi nem nehéz kb fél kg és sokáig bírja.Bár én meguntam fél téglákat cipelni
Elég nekem egy Darabig ez a Tronsmart is, munka mellet is kellően jól szól. Strandra is viheti az ember nyáron, télen hóember építés közbe is használtuk, de még Lan Partynál is rá volt köve a gépre, ott is jól jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest