Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Végül sok gondolkozás és ebayes licit után megrendeltem a Sony srs-xb30-at. EQ után pofátlanul nyomja neki
Azt azért nem mondanám hogy a beltéri hangrendszeremmel felvenné a versenyt de próbálkozik. Amit hallok hogy nem olyan minőség amit megszoktam. Hangkártyámmal sokkal szebben szolnak a számok , nyilván, node ha azt nézem hogy kültéren is használhatom stb... brutális
Következő lépcsőfokot látnék abban ha valamiféle hangkártyával lehet használni. Igaz csak egyszerű feladatokra vásároltam (pl : edzés , munkálkodás kint ) nem érzem ezt a 30 rugót kidobásnak. Örülök hogy ezt és nem a 20at rendeltem. Szóval elégedett vagyok , remélem a nyáron megjelenő széria még ennél is jobb lesz.(pl: töltés% hangosabban és pontosan mondja)
Ritka alkalmak egyike hogy nem találok fogást egy terméken de itt minden rendben van. Lehet tévedek de ez a hangerő bőségesen elég mindenre, partyzásra azért valami jobb hangcucc dukál
Azért ezt a 30k félve léptem meg mert még nem próbáltam ilyet és a wireless cuccokból kiindulva sokkal rosszabbra számítottam.Gondolkozom hogy veszek belőle még egy darabot hogy L/R be tudjam használni, leváltanám az egyik pakk felszerelt hangfalaimat az idióta kábelek stb... miatt de az már csak hangkártyával érné meg (még ha nem is létezik ilyen opció jelenleg)
Mielött elfelejtetném én kaptam hozzá töltőt , mintha valaki írta volna hogy nem adnak. (nem értek a töltőkhöz szóval csak annyi hogy DC-5V) Ez a max ugye ?
Köszönöm az ajánlást és szívesen ajánlom bárkinek , megéri az árát !
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest