Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Látom, hogy hangerő ill. általános minőség szempontjából sokat dicsérték itt a Sony Extra Bass SRSXB30 modellt. Nekem edzőterembe kellene (ahol nyilván egyedül vagyok), csak a Sony nekem híres arról, hogy kicsit hatásvadász módon túltolja a basszust - én meg nem diudisungot, hanem metált hallgatnék rajta. Jó lehet így is?
Bizonyos színekben most 25990 eMagon, meg van egy 4000-es kuponom, így 22-ért megéri, nem?
Nekem egy hátránya van: nem lehet microusb-n tölteni, bár ebayen láttam olyan kábelt, ami ehhez való, a másik vége meg usb (ergo telefontöltőbe dugható).
Mi a véleményetek, megéri ennyiért?
A viszonyítási alapom egy Xiaomi 2*3 wattos cucc, most könyökölt ki. A Sony hány wattot tud? Nem találok erről infót.
Köszi :
DH
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- SörcsaPH!
- Kuponkunyeráló
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő