Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

Idén szeptemberben rajtol amúgy a JBL Boombox 4, kíváncsi leszek tesztekbe hogy szerepel. Úgy láttom így lesz a harci erő sorrend JBL BOombox 3 < W-King X20<JBL Boombox 4.
    Ezzel a JBL visszatér a csúcsra, a 2X123MM Woofer segít a jobb basszuba.

Azt olvastam nem rég hogy a JBL-nek fejtörést okoz a Anker/Tribit és sok erős kínai hangszóró mert a JBL még se hagyja egy "Névtelen " W-King X20 oda verje a boombox 3-at. :D

Talán lassan befut a Soundcore Motion Boom 3 Plus is, az Anker nyilván dolgozik a következő generáción. Arra leszek kíváncsi a "Racetrack Woofer" után ismét követi-e a piac a JBL új kialakítását? Mert hogy más hangszórók a jövőbe hasonló méretbe kapna-e Dupla Woofert? Anker/Tribit 2X5 Inch például?

Azért kicsit szomorú hogy a Earfun Uboom X ilyen sorsra jutott (5000 darabszám után leállt a gyártás). Nekem jól szolgál a enyém, nem tőkéletes de nagyon jó áron adta a Earfun.
    A JBL Boombox 4 valahogy 200E körül nyít, ez majd 5X árkülönbség nekem a Uboom X után. És Gondolom 2 Uboom X TWS Sztereó esetén oda tud verni majd egy Boombox 4-et.
    Minden esetre sajnálom nem jön egy Earfun Uboom X 2 vagy valami, úgy látszik az Earfun elengedte, kíváncsi lennék az okokra valójába mi lehetett a háttérbe? "Drága gyártás"? Kis árrés?
    Azért láthatjuk a Konkurencia alá mentek jelentősen árrba.
    :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés