Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
Sziasztok, rég jártam erre!
Lehet hogy kicsitt off lesz, de végülis ide tartozónak találom leginkább... Anyámnak keresek (82 éves, de jó passzban van!) mindenféle csilivili nélküli rádiós, hordozható zenedobozt/rádiót. Nem kikötés a pendrive lejátszás és rgb sem... Lényeg hogy hordozható legyen, jól fogja az adókat, jó hangja legyen és jól bírja az akksija. Ennyi!
Rákerestem de vagy én vagyok a béna, vagy egyáltalán nem volt ilyenről itt még szó. Egyet találtam a neten eddig a JBL-től [link], de drágának is találom és nem vagyok biztos benne hogy jól fogja az URH sávot. Illetve egy ÁK-s Panasonicot [link] is, ezt dícsérik, de kellene mvagy megerősítés vagy egyéb jó ötlet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest