- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Gabi 8906 #15846 üzenetére
Igen, van rajta külsö hangszóró csatlakozó!
Csak úgy meglep ezek a régi magnó rádiók 40 év után is mennek, pedig apa van hogy 8-10 órát hallgatja egyhúzamba.
Most meg sok neves gyártó árul bluetooth hangszórót de valamelyik 3 év után döglö félen van. Azért több cellás akku pakkos hangszóróknál is kíváncsi vagyok melyik rendelkezik BMS akku védő áramkörrel?
Egyet tudok a JBL Xtreme 2 tutira rendelkezik vele.
De hogy az Anker és tronsmart Dockin és társai kapott-e? Költség csökkentés végett lehet lesporolták. Pedig kínai nagyker áron akár 300 forintos tétel.
Azért láthatjuk néha hiába van mérnők keze a dologba, sok hangszóró hibákkal kerül piacra. Egyik ilyen nagy hiba, talán a Charge 3 50mm drivere is hamar megkotlott és recsegni kezdett, elméletileg a hangszóró forrasztása volt "Xar"
Én minden esetre ameddig tudom megtartom a D Fine+-t és a Tozo PA1-et.
Mind kettőnek meg van a vásárlási dátuma, és kívánci vagyok mennyi élet tartalmat lehet belőle kihozni. Már külföldi topikba akik bluetooth hangszórót akartak javítatni azt a választ kapták jobban jár ha vásárol magának egy Donor hangszórót és abból bele rakja a pótalkatrészt mint sem próbálja javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest