Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
w.miki #15402 üzenetére
Én nem mondok nagy szavakat, az ember függő kinek mi számít jónak.
Általában Oluv és Alan csinált független nem márka függő véleményeket ezekről a hangszóróról. Eddig egy hangszóró tesztjét láttam az Aninom srácnál ami valóban jó volt az a Earfun Uboom.
Ilyen árvávos összefoglaló nem feltétlen jó ötlet, mert van hogy néhány hangszórót alkalmanként akcióznak és úgy tudod kifogni jó áron.
Meg most ha én nem hallok egy terméket élőba arra hogy adjam áldásom?
Alan Ross tesztjei elég jól körberajzolják egy hangszóró mit is tud a való életben.A Grafikon amit küldtem például azt mutatja a H100 Trashmart 4k fölött horror szinten borzalmasan teljesít. Még videón keresztül is átjött ez nem egy jó minőségű dolog.
Én írtam pár terméket, majd más ír a topikba.
Esetleg vissza tudsz lapozni régészkedni a topikba, milyen termékek vannak és másnak mi vált be. Kell egy keret mennyi pénzt szánsz rá?
Anker Soundcore Motion Boom egy elég jó ár-érték arányú hangszóró.Egy biztos szerintem a Sony szégyen foltja az új széria, a Xe300 és a Xe200.
Borzalom, a Flip 6 és a Charge 5 feltőrli velük a padlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest