Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
- 

carl18 addikt válasz  w.miki

üzenetére w.miki

üzenetéreÉn nem mondok nagy szavakat, az ember függő kinek mi számít jónak. Általában Oluv és Alan csinált független nem márka függő véleményeket ezekről a hangszóróról. Eddig egy hangszóró tesztjét láttam az Aninom srácnál ami valóban jó volt az a Earfun Uboom. Ilyen árvávos összefoglaló nem feltétlen jó ötlet, mert van hogy néhány hangszórót alkalmanként akcióznak és úgy tudod kifogni jó áron.  
 Meg most ha én nem hallok egy terméket élőba arra hogy adjam áldásom?
 Alan Ross tesztjei elég jól körberajzolják egy hangszóró mit is tud a való életben.A Grafikon amit küldtem például azt mutatja a H100 Trashmart 4k fölött horror szinten borzalmasan teljesít. Még videón keresztül is átjött ez nem egy jó minőségű dolog. Én írtam pár terméket, majd más ír a topikba. 
 Esetleg vissza tudsz lapozni régészkedni a topikba, milyen termékek vannak és másnak mi vált be. Kell egy keret mennyi pénzt szánsz rá?
 Anker Soundcore Motion Boom egy elég jó ár-érték arányú hangszóró. Egy biztos szerintem a Sony szégyen foltja az új széria, a Xe300 és a Xe200. 
 Borzalom, a Flip 6 és a Charge 5 feltőrli velük a padlót.  
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Revolut
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő