Új hozzászólás Aktív témák

• gaburka

csendes tag

Sziasztok!!
    Van egy MSI L735X lapitopim.Van benne egy IVT Corporation BlueSoleil 2.0-ás bluetooth.Namármost a géphez adtak telepítőlemezt és rajta van egy bluetooth telepítő is de ez nem elég és leszedtem az msi oldalárol az ehhez a géphez tartozó BT drivert is.Ezt feltelepítve működik a BT de licencekeyt kéééér!!!!
    Na itt van a problem mert a gép mellé sehol se találtam ilyen kulcsot.A BT-m működik de 5Mb adatforgalom után mindig szétkapcsol mintha egy demoverzió lenne.Rohadt dühítő mert a hardver működik a szoftver meg korlátolt és a boltban meg a neten sem találtam olyan infót hogy emmellé a gép mellé csak demo járna és a hivatalos oldalról letöltött szoftver mellé sem volt kiírva hogy demo.Felmentem a BlueSoleil oldalára is ott meg azt olvastam hogy vegyem meg a progit(pofátlanság mindenk-Bluesoleil,MSI,helyi forgalmazó-részéről).Kicsit átverve érzem magam mert direkt ezért vettem egy drága BT-s fülest ami ugye emiatt pár percenként mindg szétkapcsol.

Ha valaki hallott már ilyen problémáról vagy tud nekem segíteni kérem tegye meg.

Előre is köszönöm!!!4 :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák