- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaburka
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy MSI L735X lapitopim.Van benne egy IVT Corporation BlueSoleil 2.0-ás bluetooth.Namármost a géphez adtak telepítőlemezt és rajta van egy bluetooth telepítő is de ez nem elég és leszedtem az msi oldalárol az ehhez a géphez tartozó BT drivert is.Ezt feltelepítve működik a BT de licencekeyt kéééér!!!!
Na itt van a problem mert a gép mellé sehol se találtam ilyen kulcsot.A BT-m működik de 5Mb adatforgalom után mindig szétkapcsol mintha egy demoverzió lenne.Rohadt dühítő mert a hardver működik a szoftver meg korlátolt és a boltban meg a neten sem találtam olyan infót hogy emmellé a gép mellé csak demo járna és a hivatalos oldalról letöltött szoftver mellé sem volt kiírva hogy demo.Felmentem a BlueSoleil oldalára is ott meg azt olvastam hogy vegyem meg a progit(pofátlanság mindenk-Bluesoleil,MSI,helyi forgalmazó-részéről).Kicsit átverve érzem magam mert direkt ezért vettem egy drága BT-s fülest ami ugye emiatt pár percenként mindg szétkapcsol.Ha valaki hallott már ilyen problémáról vagy tud nekem segíteni kérem tegye meg.
Előre is köszönöm!!!4

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VGA kibeszélő offtopik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest