Hirdetés
Aktív témák
-
Digitalboy
senior tag
Fisha!
Abban egyetértek veled, hogy a nyitvatartásban nagyon korrektek. Még vasárnap is nyitva vannak. Csak az a baj, hogy csak addig készségesek a vevőkkel, amíg ki nem csengeted a pénzt az árúért.
A 15-napos cserére visszatérve. Az rendben van, hogy jogában áll visszatartani a árut, de ahol elvileg az én kegyeimért folyik a verseny a cégek között, szerintem nem engedhet meg magának senki ilyesmit, vagy ezesetben számolnia kell azzal, hogy nem megyek oda többé.
Érdekes, hogy a múltkor a barátommal elmentem egy kis céghez, sajna már a nevüket nem tudom. A hdd-t vittük gariba. Mondta a srác, hogy nincs raktáron nekik, de két nap múlva hoznak a nagykerből és cserélik. Igy is lett. Ők hivtak fel két nap múlva, hogy mehetünk az új vinyóért. Megtehették volna ők is, hogy 15 napot várnak!
Bezzeg a Bluefish-nél, ahol nem mondhatják, hogy nincs raktáron csere készülék, ott várnak 15 napot.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Jófogás tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- Filmvilág
- Crimson Desert
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest