Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Blue Mobile
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz Fecogame #1500 üzenetére
Gondoltam erre, viszont ha előtte átváltana kártyásra, akkor fel kéne tölteni 3000Ft-at és nem tudom az a számhordozás után megmaradna-e a Blue-s kártyán. Sztem elveszne a pénz.
Közben kiderült félre lettem tájékoztatva és ugyanazon a napon jár le a hűség, amikor a fordulónap van. Ebben az esetben a kérdés az, kifizetteti-e a telenor a teljes előfizetési díjat. ha pl a hűség idő lejáratával elindítjuk a számhordozás, ahogy néztem egy kb egy hét. Szal az cinkes, ha kifizettetik vele az utolsó hónapot és egy hetet használ le belőle.
Ez eleve szar ügy amúgy, mármint, hogy előfizusból hordozza a számát kártyásba...
═════════════════════════════════════════
-
Murphys2
tag
Néhány hónapja lehet igényelni micro simet a régi kártyád helyett, amit futárral küldenek ki. Hát én is igényeltem... bár ne tettem volna. Vasárnap felhívtam őket, és kértem a cserét. Hétfőn reggel letiltották a kártyám, annak ellenére, hogy még az új kártyát nem hozta ki a futár. Reklamáltam eredménytelenül. Most már második napja nincs telóm. Ha ezt tudom, vagy leírják valahol, akkor a franc se kért volna új simet, inkább körbevágatom a régit.
Ha a másik szolgáltatótól való átregisztrálásnál is így elcseszik a dolgokat, akkor sosem viszek át hozzájuk számot annak ellenére sem, hogy a net és a hívás árak is nagyon korrektek. -
St3ven
addikt
válasz Murphys2 #1508 üzenetére
Tőlem is kapnak egy pirospontot: szombaton (!) hívtak a számhordozásom ügyében, hogy akkor kedden küldik a kártyát, amit tegnap meg is kaptam. Már csak az aktiválásra várok, és beálltam én is a kékek közé.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Doosa
aktív tag
Nálam is úgy volt, hogy felhívtak mikor inaktiválják a másikat. Szerintem itt az e kérdés, hogy márkaváltásod van vagy számhordozásod.
Viszont sajnos a telefonomat le kellett cserélnem, mert ahogy fogalmaztak "sajons előfordul, hogy minden indok ellenére egy telefon nem működik a Bluemobile hálózatán, vegyen egy Bluemobil függő készüléket".
2 napig konzultáltam az ügyfélszolgátlukon, hogy a telefonom miért nem tud hívásokat fogadni/kezdeményezni mikor regisztrált a hálózaton és netezni is tudok, valamint bármilyen más szolgáltató kártyájával működik a telefon. Kb 8 ügyintézővel beszéltem köztük voltak olyanok is akik tényleg segíteni akartak, meg olyanok akiknek mivel fogalmuk sem volt le akartak pattintani. Végül elküldtek a Samsunghoz, akik baromi jó fejek voltak, nagyon Prémiumnak érezem enmagam . Már 1 éve lejárt a garanciám, de szó nélkül teljes kivizsgálást csináltak és megállapították, hogy a telekom a hiba forrása.
-
club1
veterán
A Blue esetében a hálózatkód ugyanaz, mint a T-Mobile/Telekom hálózatkódja, ezért az alapból arra zárt (sim-lock-os) T-s készülékek működtek volna a Blue hálózatában. A T-nek ez nagyon nem érdeke, ezért ezt úgy oldották meg, hogy a T-nél eladott fiatal (max. 3-4 éves) készülékek imei számaira tiltás van a Blue hálózatában. Hivatalosan ebben az adatbázisban nem szerepelhetne egy gyárilag független telefon, már ha az tényleg gyárilag függetlenként lett eladva és nem csak véletlenül volt független az eladás pillanatában.
-
club1
veterán
Hol vetted a telefont/ki volt az első magyarországi forgalomba hozója? Megjelenik valahol a telefonban a blue mobile felirat a telefon menüjében?
A beregisztrál a telefon a mobilhálóra és hogy használni tudod a modemjét egy adott hálózaton, az szerintem lehet két külön dolog, mert nem biztos, hogy az apn-en is működik a szűrés. (Ki kellene próbálni egy letiltott telefonnal, de nincs ilyenem.)
(Én - külföldi származású - Samsungokkal nyomulok, még nem volt velük problémám a Blue-nál.) -
-
szuszinho
őstag
Szerintem nem kell neki a 90 nap, mert eddig nem volt net előfizetése.
-
St3ven
addikt
-
mr.tamasbiro
őstag
Telekomos dominós kártyát elfogad a Blue-s mobil?
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz mr.tamasbiro #1525 üzenetére
Igen.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
aicon
senior tag
Sikerült tegnap kifogni az évszázad legkedvesebb ügyintézőjét.
Egy egyszerű problémát kellet volna megoldani, de nem sikerült.
megkérdeztem, hogy akkor én most mit csináljak a szolgáltatással, nem működik rendeltetés szerűen, erre azt a választ kaptam: ha nem tetszik dobjam el a SIM kártyát.
Ok, mondom akkor van itt más is, erre megint volt egy hasonló válasz, de volt olyan is, hogy ő nem köteles ismerni az ÁSZF-t, ha valami gondom van olvassam el, ő ebben nem segít...azt se mondja meg melyik rész vonatkozik az esetleges problémára, ő nem köteles erre válaszolni.
Gondoltam kérek egy másik ügyintézőt, esetleg egy magasabb szintű emberkét, a környezetem a háttérben erősen ledöbbent arccal hallgatta mi is folyik itt...
De a legjobb mégis az volt, hogy ő nem tudja sem a csoportvezetőjét, sem a főnökét, se más embert kapcsolni... neki nincs főnöke, csoportvezetője, stb.
Kovács Balázsnak hívta magát. Ja, és panasszal sem lehet élni sem a szolgáltatással kapcsolatban, sem vele. A diagnózist egy pszichológus, de inkább pszichiáter majd felállítja...
Lipót-ot mégsem kellet volna bezárni...======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
club1
veterán
Az ügyfélszolgálati tevékenység tipikus 22-es csapdája.
Értelmes, gondolkodni tudó és akaró, empátiával és végtelen türelemmel rendelkező embereknek való, akiknek nem gond a 7x24 órás munkaidő-beosztás és az ehhez járó nevetséges fizetés.
Anno amikor az egyetem elvégzése után ide jelentkeztem, megdöbbentő volt számomra a felvételi körök során részben megismert elvárásokhoz felajánlott fizetés. Gondolom mind a mai napig ezért aztán óriási a fluktuáció.
Nem Kovács Balázs védelmében írtam (mert egyébként nem érdemli meg a védelmet), de nem árt tisztában lenni a tényekkel... -
mr.tamasbiro
őstag
A másik kérdés pedig az,hogy telekomos telefonban ami már elég régi elfogadhatja a Blue-t?
A telekomos telefon azt hiszem T függő.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz mr.tamasbiro #1530 üzenetére
Ha függő, akkor nem.
-
-
McLaca
őstag
Lehet, hogy utolsó napja volt.
De vigyázz a nevek nyilvános közlésével! Mi (nem telekommunikáció, de ügyfélszolgálat) most fogunk feljelenteni egy ügyfelet, pontos okot még nem mondtak, de valószínűleg adatvédelmi törvény súlyos megszegése miatt (kikért hangfelvételek nyilvánosságra hozása, stb.).Club1: a magyarországi "színvonalhoz" nincs az az empatikus képesség és türelem, ami elegendő lenne. Az ország 60-70%-a funkcionális analfabéta.Ugyanezeket bármikor gyámság alá lehetne helyezni, mert önálló életvezetésre alkalmatlanok. Az pedig teljesen alapvető, hogy összeadni nem tudnak, a kivonást meg már meg sem merem említeni. Az pedig, hogy felelősséget vállaljanak bármiért is, amiért ők a sárosak - mesebeli elvárás. Másra kenni sokkal könnyebb. Ezek pedig nem kiragadott példák, ez a nagy átlag. A normális, nem kekeckedő, nem suttyó stílusban hozzáálló, nem csak reklamációt szándékosan generálni akaró (mert ilyen is van ám! egyeseknek ez a napi szórakozása) gondolkodni képes (és szófosástól mentes ), értelmesen kérdező és a válaszokat megértő ügyfél kevés, nagyon kevés. Napi 2-3%.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Doosa
aktív tag
Mivel ugyanazt a hálózatot használja, ezért a hálózati zár semmit sem ér. Ezért tiltották le az IMEI-ket, mert amúgy vígan működne ugyanúgy.
Csak az a kérdés, hogy milyen időre visszamenőleg tiltottak, meg hogy csak a magyar telefonokat vagy a világ összes T-s telefonját. Az utóbbit kétlem. -
bakbéka
tag
Helló!
A Blues Samsung gt e2200-ról mi a véleményetek?
Olvastam,hogy mp3 lejátszó és fm rádió meg kamera is van benne.
Akinek ilyen telója van írja már le a véleményét.
Köszönöm! -
Chieftec
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Blue Net S csomagban a VoIP illetve chat alkalmazások korlátozva vannak-e? Sajnos az oldalukon nem találtam erről semmilyen információt. Vodafoneról szeretnék váltani.
Köszi a válaszokat. -
Chieftec
őstag
Köszi srácok!
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest