Hirdetés

Aktív témák

• eastsider

nagyúr

Írok egy kicsit

Mult héten végig nagyon nyomott kedvem volt, nagyon magányos voltam(Ha sokat vagyok egyedül elkezdek rágódni mindenféle hülyeségen, és elcsesződik a kedvem....)
    ilyeneket csináltam, h elmentem Szántódra bicajjal(össz 50km), olyankor muszáj lekötnöm magam, akkor jó kedvem lesz egy darabig, amúgy magamba roskadnék....
    Akkor következő nap elmentme Siófokra bicajjal (nyolcvanvalahány km) visszafele, igaz csak lellén, de sz*rrá áztam :DDD Zamárdiban fürödtem egyet, tök jó volt :)
    (Kép)

(Kép)

jó nagy hullámok voltak, de jól lehűtött :)
    visszafele para, hogy elkap-e a vihar :DDD

Aztán hétvégén végre beszéltem Barátnőmmel, és minden ok lett :) (jó igazábol főleg az volt agond, hogy nagyon hiányzott, olyan rossz volt....)

A tegnapi meg a tegnapelőtti napot együtt töltöttük, Balcsiban fürödtünk(jujj kicist hideg volt :D )
    meg nálunk voltunk, nagyon jó volt :) (csak öcsém van/volt itthon ő meg gépezett)
    így nagyon jól eltudott ő is lazulni és nagyon jó volt a délután :))

Ördögbotos láány :)

jah megjött az új moncsim

(Kép)

faint, bár anynira nem érdekel, de kellett egy új moncsi, és ezen lehet filmet nézni az ágyamból :) (felavatva :D )

Ma meg lehet megyek tesómmal teherautóval pestre, valami állványokat viszünk, és délután visszaérünk.

Aktív témák

Hirdetés