Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Írok egy kicsit
Mult héten végig nagyon nyomott kedvem volt, nagyon magányos voltam(Ha sokat vagyok egyedül elkezdek rágódni mindenféle hülyeségen, és elcsesződik a kedvem....)
ilyeneket csináltam, h elmentem Szántódra bicajjal(össz 50km), olyankor muszáj lekötnöm magam, akkor jó kedvem lesz egy darabig, amúgy magamba roskadnék....
Akkor következő nap elmentme Siófokra bicajjal (nyolcvanvalahány km) visszafele, igaz csak lellén, de sz*rrá áztam
Zamárdiban fürödtem egyet, tök jó volt
jó nagy hullámok voltak, de jól lehűtött
visszafele para, hogy elkap-e a vihar
Aztán hétvégén végre beszéltem Barátnőmmel, és minden ok lett
(jó igazábol főleg az volt agond, hogy nagyon hiányzott, olyan rossz volt....)A tegnapi meg a tegnapelőtti napot együtt töltöttük, Balcsiban fürödtünk(jujj kicist hideg volt
)
meg nálunk voltunk, nagyon jó volt
(csak öcsém van/volt itthon ő meg gépezett)
így nagyon jól eltudott ő is lazulni és nagyon jó volt a délután

Ördögbotos láány
jah megjött az új moncsim
faint, bár anynira nem érdekel, de kellett egy új moncsi, és ezen lehet filmet nézni az ágyamból
(felavatva
)Ma meg lehet megyek tesómmal teherautóval pestre, valami állványokat viszünk, és délután visszaérünk.
Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Zamárdiban fürödtem egyet, tök jó volt
)