- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Így van. Ha tesztet készítesz, akkor azt a Logoutra érdemes.
Ha meg csak úgy beszélgetni a prociról, akkor:
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
grandtour2 #1 üzenetére
Ezt a tesztet tedd ki inkább a logout szakmai részére, ott oldalt képekkel is tudsz csinálni (egyszerűbb), és fórumot is kapsz hozzá ha kell. Itt max topic zárása várható.
Logoutra írás: [link]
-
grandtour2
tag
pár hónappal ezelőtt véletlenül olvastam valami tesztet (sajnos nem emlékszem az url-re és google-el sem találtam meg) ahol megragadta a figyelmemet, h az x2-es AMD procik nagyon durván elverték az core2-es procikat file-ok kitömörítésében (nem betömörítés!)
Mivel hozzájutottam egy 5000+ Black edition-hoz, tesztelni fogom, h igaz-e ez a dolog, ha nem, akkor bocs a topikért.
A proci amugy eléggé meglepett, 29 fokos normal használat mellett (netezés, stb..) egy freezer pro 64-el, aminek gyakorlatilag hideg a felső bordái érintésre (a ventillátort igy ki is lehet nyugodtan kapcsolni)
Tuningra még nem volt idő, de állítólag lazán mennek 3.2Gh-et léggel ezek a procik.(kitömörítés teszteket normal és max freq-el csinálom majd)
Szóval, várok hozzászólásokat, akinek van 5lete a kitömörítés méréséhez (pl kellene egy letöthető nagyobb méretű file), vagy esetleg látta a szóban forgó tesztet.
Ha létezik már több procit kihasználó tömörítő prg, azzal is érdemes megnézni.
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR