Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
scang
senior tag
válasz
BobMaster #656 üzenetére
bocs, csak viccnek szántam
ott a vigyorgó fejecske...
pont nem az a kérdés, mi a nagyobb bunkóság, jegy nélkül megpróbálni lemenni, vagy nem éppen szalonképesen felkérni a bérlet bemutatására.
de egyébként szerinted nem elvárható, hogy normális hangnemben kérjenek meg?
mintahogy természetesen elvárható az is, hogy jegyet vegyél...
a benzinkúton sem azt vágják hozzád, hogy add a pénzt vazzeg
persze ez nem indok a bliccelésre, de nagyon szomorú, hogy ilyenekkel kell találkoznia az embernek. és ha van jegyed csak sietsz, avgy nem vetted észre a smasszert, akkor is ilyen lekezelő, letegezősnek kell lenni?
dumáltok itt morálról, erkölcsről meg lopásról, de addig amíg a szolgáltató oldal nem változik ill az emberek életszínvonala addig nem lessz javulás, max ilyen módszerekkel. de ha már ez a módszer akkor mért nem lehet kúltúráltan?
azért mert a bliccelő tahó, nem kell a szintjére súlyedni. sajnos sok biztonsági, a jelentős többség alapból ilyen. és mindenhol, disco, plaza, stb... -
scang
senior tag
töltsétek le a videót
tiszta vicc...
Bővebben: link
biztonsági: mutasd meg a bérleted!
riorter: mért tegez le?
bizt: mutasd meg a bérleted!
rip: de mért tegez le?
bizt: azé me azé vagyok itt! -
scang
senior tag
jó cikk, nagyot nevettem
Bővebben: link -
scang
senior tag
nagyközönség, kocsmai politizálás, pórnép
pontosan tudják ezt odafönnt.
erre építenek, és mennyire át lehet ba..ni az embereket, egy egész országot.
nekem már semmi bizalmam nincs egyik vezetőnk, vagy politikusunk iránt sem.
beleértve minden olyan helyet ahová a pénzünk folyik...
teljesen úgy érzem, hogy a saját és köreik meggazdagodása az elsődleges aztán jövünk mi valahol a sor végén.
de azért áljon már meg a menet, 20 milla egy jobban kereső emberke 10 éves fizetése. -
scang
senior tag
-
scang
senior tag
hali.
azért írom ezt neked mert többek közt te is írogatsz a poltopikba, és ott volt téma az adózás, de inkább faster-al vitáztunk erről. ezért ha nem neked kéne címeznem akkor bocs
nos ott szinte mindenki rajtam kivűl helyesnek tartotta az a felfogást, hogy minimálbérre vannak jelentve az emberek, mer a vállalkozó másképp nem tudna megélni, stb..., az eva is tuti.
nos a bkv-s helyzetben meg én tartom helyesnek, hogy nem veszek jegyet mert nem tudom megvenni. én szépen leadózom a fizumat, nem sumákolok, nem is tudnék. a 65k-es fizetésemből meg NEM telik jegyre meg bérletre, az a 6 ropi több mint 1 heti kajám. nem vagyok büszke, sőt elég gáznak tartom, de ez van.
1 busszal utazom a munkahelyemig és vissza, ezenkívül, ha belvárosba megyek ott jukassztok, metrón főleg. eddig ha elkapott ellenör kifizettem a helyszínit, ha nem volt nálam pénz leszáltam, de soha nem adtam oda okmányt.
ja, hogy nincs jegyem ne utazzak, akkor, hogy érek be a munkahelyre, induljak el hajnal 4-kor?lóf..szt.
nincs otthon kábeltévém, internetem, matávom, mobilt is csak ritkán töltöm, mert ni8ncs rá mani, ahogy a bérletre sincs. sajnálom. ha majd megfizetik a munkám, akkor lesz, és nyugisan utazok a bérletemmel.
az a szánalmas, hogy a kisemberen megpróbálnak mindent behajtani, minden egyes fillért kicsavarni, de ott fönnt csak úgy repkednek a milliok, milliárdok.
nembaj, utáljuk egymást, ti engem azért mert nem veszek bérletet, én azokat akik az adót sumákolják, mások az autósokat stb.. a lényeg, hogy legyen cirkusz, mert az kell a népnek. addig sem foglalkozunk azzal, hogy ki is lopja igazából el a pénzünket.
peace
ui. hozzáteszem, sosem ulök le a buszon , kivéve, ha eléggé üres, nem kritizálom a színvonalát, mert nem tartom jogosnak részemről
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest