- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
igazad van, nem a naprakeszsegvel van baj, az adott sorozathoz tarozo nfo azota sincs fenn az oldalon - ez sokkal inkabb hianyossag, mint keses
olyan magyar oldalt, amit mondasz egyet tudok, a bithu-t, viszont ott egyfelol nem szivlelem a rar-os darabolast, masfelol nem a letoltessel van gond, az megy mashonnan, sokszor gyorsabban (nem magyar oldal), sokszor csak mashonnan
feltoltenek, mas tracker-re, s nfo birtokaban konnyebb lenne, viszont ahonnan toltok, ott nincs, s ezert kellene mas forras, ahonnan be tudom szereznia felajanlast koszonom, de igy is tobb tracker-en vagyok benn (ha inaktivitas miatt ki nem vagtak nehanyrol), mint amennyire szuksegem van - kivancsisagbol a nevet azert megkerdeznem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged