Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi most ennek az őrületes zuhanásnak az oka?
-
Úgy tűnik megállt az esés, elindult a "nagyon" lassú növekedés. Most vegyen aki akar.
-
Köszönöm! Remélem visszakúszik az ETH 8-1000 környékére...

americanidiot: Bocs tök magyartalanul írtam! Látom én is!

-
Most megint történt hogy 500 esett az ETH?
-
Akinek van Revolut/Coinbase tapasztalata kérem írjon egy PÜ-t!

-
Mi a helyzet most a revoluttal? Megy? Zárolások?
-
NA most mi történt hogy esik minden megint volt valami hír?
-
Revolut használóktól kérdezném:
- Crypto-kat csak a PRO kártyával lehet használni?
- Hogy működik mondjuk a coin feltöltés? Átküldöm pl a Revolut BTC/ETH számlámra és átrakja EUR-ba vagy az fent marad az összeg és annyit levesz a BTC/ETHból? -
Van valakinek olyan virtuális/normál kártyával tapasztalata amire fel lehet BTC/ETH... tölteni és használni úgy mint egy normál bank kártyát?
-
Calculator:
Difficulty Increase / Month 75%
Ez azért durva. Ezzel számolva nem éri meg semmit sem venni...
-
Bitcoint szeretnék venni. Hol tudok legolcsóbban? Hirdessek a fórumon? Valami pénzváltó?
-
Ahogy néztem ár/ghs érték arányba egyenlőre ő a nyerő:
Antminer S1 -
Sziasztok
A következő hónapban gondolkodom egy bányász gép felállításán.
I5, és 600W táp, 2VGA hely.
A két VGA kérdéses, beszerzés előtt állok.
Olvastam hogy AMD kell. Kezdésnek egy R9 270X-re gondoltam. Szerintetek?De mindenek előtt ki szeretném próbálni hogy hogy működik az egész hogy átlássam.
Bányászat első lépései érdekelnének. Mi érdemes most bányászni? Hol érdemes walletet létrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Amazfit Active okosóra
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest