Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldcrypto
kezdő
válasz
repvez
üzenetére
Onnan tudom, hogy nem regisztráltál sehova, hogy megkérdezted, hogy hogyan kell átutalni. Úgy vannak megcsinálva a tőzsdék, hogy a legbugyutább felhasználó is tudja kezelni, mert nekik is érdekük, hogy minél több usert behúzzanak. Szóval igen, így ismeretlenül, ennyiből lejött. Nincs időd gondolkozással kezdeni, kezdj el regisztrálni, és párhuzamosan a tőzsdék megbízhatóságát kutatni.
Én anno úgy választottam tőzsdét, hogy visszaolvastam a fórumban, hogy miket ajánlottak sokszor. De nézd meg a coinmarketcap.com-ot, és a tőzsdék listájában kezdj el regisztrálni az első X-re, és majd használod azt, amelyikről azt olvasod, hogy megbízható, és át is megy rajta a verifikációd.
Írtam, hogy soha nem használtam Revoluton kripto-t, így nem tudom neked megmondani, hogy a shitcoinjaidat hogyan utald tovább. Feleslegesen tartasz meg bármilyen olyan coint, amit egy megbízható tőzsde nem kezel, hiába vagy bukóban, hosszú távon még nagyobban leszel velük. Add el most, mert ha kivárod a 18-ikát, amikor a Revolut automatikusan elad, akkor garantáltan még alacsonyabb árfolyamon fog elmenni.
Végül is csak csupa olyan infót osztottam meg veled eddig, ami ebben a szűkös időintervallumban hasznos neked, és direkt nem tértem ki olyanokra, amik feleslegesen elterelik a figyelmedet. De teljesen értem, hogy mit nehezményezel.
Ha odáig jutunk, akkor elmagyarázom szívesen, hogy hogyan tárold magadnak az értelmes coinokat, de az eddigi írásaid alapján jelenleg nem vagy olyan tudás birtokában, hogy ezzel kezdj el foglalkozni, és ne a Revolutról kimentéssel. -
válasz
repvez
üzenetére
Erdekes a konkret coin is ha sajat tarca a cel.
Mondok peldat: eth-t tudsz utalni tobb halozatra is es jo vagy mert az a nativ token, igy azt tovabb tudod kuldeni, mert lesz gas fee-d.
De ha mondjuk CAKE-d van, azt BSCre tudod kuldeni, de sajat tarcabol csak akkor tudod tovabbkuldeni, ha van BNB-d is, mert ott azzal fizetsz a halozatert.
Stablecoin melle mindig kelleni fog nativ token, tokmindegy a halozat.
Tozsdere utalva nincs ilyen problema, mert ott a tozsdehez tartozik a tarca, igy ezt o intezi. (Csak ugye not your keys, not your crypto) -
oldcrypto
kezdő
válasz
repvez
üzenetére
Sikerült regisztrálnod Krakenre?
Ha igen, akkor megnézted, hogy mire regisztráltál?Mert ha igen, akkor láthatod, hogy marha egyszerű az egész: minden kriptovalutádhoz lesz egy egyéni címed, mintha egy banknál minden pénznemhez lenne külön bankszámlaszámod. Ezt a címet megadod Revolutnak, hogy ide utalják, és át is kerül Krakenre.
Marhára nem bonyolult a dolog, ha tudod kezelni a banki felületedet, akkor ezt is tudni fogod, de úgy érzem, hogy te nem szeretnél elindulni magadtól. Majd amikor pár nappal a határidő előtt elkezdesz regisztrálni, és rájössz, hogy a verifikációnak azért van átfutási ideje, és ezért kicsúszol a határidőből, akkor majd így jártál.
Ha ez megvan, és átkerült Krakenre, akkor elkezdhetsz utánajárni, hogy hogyan tudod a dolgokat magadnak tárolni. De ezt az első lépést tedd meg most, hogy ne csússz ki a határidőből!
Pont az egyik kedvenc pénzügyi fórumomon olvastam, hogy írta valaki, hogy kicsúszott a TBSZ bejelentési határidőből, mit tud tenni. Egy kommentelő megadta a tökéletes választ: "nem kicsúsztál a határidőből, hanem letojtad". -
oldcrypto
kezdő
válasz
repvez
üzenetére
Kraken
Kezdd el most a regisztrációt, lehet, hogy elhúzódik pár napot a verifikáció.
Krakenen lesz egy saját tárcacímed, azt gondolom, megadhatod Revolutnak, hogy oda utalja. (Nem tudom, soha nem használtam Revolutot.)
Miután ezzel megvagy, kezdj el tanulni, hogy hogyan tudod magadnak tárolni, és majd akkor kiutalod Krakenről saját tárcába.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mini-ITX
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Yettel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Robotporszívók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest