Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

válasz oldcrypto #24883 üzenetére

nem tudom mi váltotta ki ezt a stilust, hogy az jön le , hogy én nem akarok magamtol csinálni semmit ,meg ,hogy letojtam?
    Gratulálok, ha ismeretlenul két mondatbol neked igy lejön valami.
    Miért nem lehet arra gondolni, hogy talán jöbban körbe akartam volna járni a témát, hogy melyik szolgáltato az amelyik minden jogi és biztonsági feltételnek megfelel, mielött beleugrok valamibe és mivel nem ismertem, hogy micsoda ezért vagy eluszik a pénzem vagy megint bezárják mert hiányzik valami bizonyitványa vagy bármi. Főleg ugy hogy rengeteg szolgáltató van amelyik mind más és más feluletet megoldát biztonságot stb ajánl, nehéz kiigazodni köztük.
    Te ajánlottál egyet . konkrét segitség és leirás nélkül a folyamatra amire kértem.

Egyébként regisztráltam a krakenre és folyamatban a átmozgatás a coinoknak, de ha már ennyire dörzsölt vagy akkor azt is megmondhatnád, hogy azokat a coinokat amelyik bár mindegyik felületen megtalálható de a revout mégsem ajánlja fel , hogy más cimet lehessen beolvastatni és kiutalni krakenre ,csak email vagy telefonszámot enged kontactra utalni, minth egy ismerosnek akarnád elküldeni és nem egy számlaszámra. Probáltam egy ismertebb coinba átküldeni ,de azt meg már a revolut nem engedi, ha meg eladom akkor meg adoköteles összeg keletkezik .

Új hozzászólás Aktív témák