Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
oldcrypto
üzenetére
nem tudom mi váltotta ki ezt a stilust, hogy az jön le , hogy én nem akarok magamtol csinálni semmit ,meg ,hogy letojtam?
Gratulálok, ha ismeretlenul két mondatbol neked igy lejön valami.
Miért nem lehet arra gondolni, hogy talán jöbban körbe akartam volna járni a témát, hogy melyik szolgáltato az amelyik minden jogi és biztonsági feltételnek megfelel, mielött beleugrok valamibe és mivel nem ismertem, hogy micsoda ezért vagy eluszik a pénzem vagy megint bezárják mert hiányzik valami bizonyitványa vagy bármi. Főleg ugy hogy rengeteg szolgáltató van amelyik mind más és más feluletet megoldát biztonságot stb ajánl, nehéz kiigazodni köztük.
Te ajánlottál egyet . konkrét segitség és leirás nélkül a folyamatra amire kértem.Egyébként regisztráltam a krakenre és folyamatban a átmozgatás a coinoknak, de ha már ennyire dörzsölt vagy akkor azt is megmondhatnád, hogy azokat a coinokat amelyik bár mindegyik felületen megtalálható de a revout mégsem ajánlja fel , hogy más cimet lehessen beolvastatni és kiutalni krakenre ,csak email vagy telefonszámot enged kontactra utalni, minth egy ismerosnek akarnád elküldeni és nem egy számlaszámra. Probáltam egy ismertebb coinba átküldeni ,de azt meg már a revolut nem engedi, ha meg eladom akkor meg adoköteles összeg keletkezik .
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest