Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Osiris

őstag

válasz shortcutme #9171 üzenetére

Tény, hogy nem annyira szabad mint a BTC, de erre épp azért van szükség, hogy életképesebb legyen és stabilabb és ezáltal ne ragadjon meg azon a szinten ahol a BTC, hogy mindenki csak befektetésként tekint rá és azt számolgatja, mennyit ér a dollárhoz képest és mikor lehet végre jól eladni. Itt az a cél, hogy a coin önállóan működjön és használható legyen mint fizetőeszköz az offline világban is, nem csak a neten.
    Nem mellesleg az elveken túl egy rakás lehetőséget teremt, hogy a bányászok nyereséget termelhessenek. Példának itt a két fenti hsz-em: CPU-val 1000$ pár óra alatt az induláskor (nulla kockázat volt (de szinte senkit nem érdekelt itt)) vagy most a nicehash.com ahol csak be kell állni az asic géppel mint egy sima BTC poolba és várni a payoutokat (BTC-ben, más poolokhoz képest többszörös bevétel), ezzel ismét nyereségessé válhat jó pár régi gép... és szintén nincs kockázat.
    A gaw-ba illetve a paycoinba beszállni nem kötelező. Én jelenleg benne vagyok és azt sem fogom eltitkolni ha bebuktam a dolgot. Vannak amúgy technikai hibák szép számmal, ami a kezdéskor normális. Önmagában engem nem zavar az, hogy zártabb a coin mint a BTC, mert engem az érdekel, hogy lehet e nyereséges a bányászat vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák