- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
shortcutme #9171 üzenetére
Tény, hogy nem annyira szabad mint a BTC, de erre épp azért van szükség, hogy életképesebb legyen és stabilabb és ezáltal ne ragadjon meg azon a szinten ahol a BTC, hogy mindenki csak befektetésként tekint rá és azt számolgatja, mennyit ér a dollárhoz képest és mikor lehet végre jól eladni. Itt az a cél, hogy a coin önállóan működjön és használható legyen mint fizetőeszköz az offline világban is, nem csak a neten.
Nem mellesleg az elveken túl egy rakás lehetőséget teremt, hogy a bányászok nyereséget termelhessenek. Példának itt a két fenti hsz-em: CPU-val 1000$ pár óra alatt az induláskor (nulla kockázat volt (de szinte senkit nem érdekelt itt)) vagy most a nicehash.com ahol csak be kell állni az asic géppel mint egy sima BTC poolba és várni a payoutokat (BTC-ben, más poolokhoz képest többszörös bevétel), ezzel ismét nyereségessé válhat jó pár régi gép... és szintén nincs kockázat.
A gaw-ba illetve a paycoinba beszállni nem kötelező. Én jelenleg benne vagyok és azt sem fogom eltitkolni ha bebuktam a dolgot. Vannak amúgy technikai hibák szép számmal, ami a kezdéskor normális. Önmagában engem nem zavar az, hogy zártabb a coin mint a BTC, mert engem az érdekel, hogy lehet e nyereséges a bányászat vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Borderlands 4
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest