- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
shortcutme #9171 üzenetére
Tény, hogy nem annyira szabad mint a BTC, de erre épp azért van szükség, hogy életképesebb legyen és stabilabb és ezáltal ne ragadjon meg azon a szinten ahol a BTC, hogy mindenki csak befektetésként tekint rá és azt számolgatja, mennyit ér a dollárhoz képest és mikor lehet végre jól eladni. Itt az a cél, hogy a coin önállóan működjön és használható legyen mint fizetőeszköz az offline világban is, nem csak a neten.
Nem mellesleg az elveken túl egy rakás lehetőséget teremt, hogy a bányászok nyereséget termelhessenek. Példának itt a két fenti hsz-em: CPU-val 1000$ pár óra alatt az induláskor (nulla kockázat volt (de szinte senkit nem érdekelt itt)) vagy most a nicehash.com ahol csak be kell állni az asic géppel mint egy sima BTC poolba és várni a payoutokat (BTC-ben, más poolokhoz képest többszörös bevétel), ezzel ismét nyereségessé válhat jó pár régi gép... és szintén nincs kockázat.
A gaw-ba illetve a paycoinba beszállni nem kötelező. Én jelenleg benne vagyok és azt sem fogom eltitkolni ha bebuktam a dolgot. Vannak amúgy technikai hibák szép számmal, ami a kezdéskor normális. Önmagában engem nem zavar az, hogy zártabb a coin mint a BTC, mert engem az érdekel, hogy lehet e nyereséges a bányászat vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EA Sports WRC '23
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest