Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D@reeo

aktív tag

válasz A_Jeges #7666 üzenetére

Én azt mondanám ebben az esetben, hogy kezd az altcoinokkal. Ahogy előttem htc07 írta, a szerverrel esetleg XPM-et vagy valami mást. (Elég sok féle altcoin létezik már)
    A pár száz ezer forintos tőkével meg talán Litecoin rig-et érdemes építeni pár db ati 270-es vagy 290-es kártyából. A Litecoin topicban nagyon sokat tudnak és szívesen fognak segíteni, ha az alapokkal már tisztában leszel és úgy kérdezel, hogy azért már kb. van róla fogalmad a protokoll működéséről (wiki, google, első hsz).
    Pár napja voltak is számítások, milyen rig mennyiből jön ki kb. És ezeket az eszközöket valamennyire el is lehet adni a későbbiekben. Az ingyen áram meg csak dob az egészen. Ilyen körülmények közt én belevágnék, de mindenképpen olvasnék amennyit csak bírok.

butterfly azért nem jó, mert ha újonnan veszed, akkor előfordulhatnak késések a szállításban amivel kemény pénzeket vesztes, ha meg használtan akkor beszerezni, akkor csak elavult gépeket találsz csillagászati áron (ebay, vatera, fórumok, stb)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés