Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
"Ahogy én látom, az elfogadó helyek többsége is csupán azért fogadja el, mert arra spekulál hogy egy esetleges értéknövekedés után jól járnak vele, tehát, mint befektetés tekintenek rá."
Mivel az elfogadóhelyek jórészt nem bitcoint kapnak a számlájukra, így ez a feltevés téves.Vásárolhatsz az ebayen, amazonon vagy szinte bárhol, több ilyen oldal van, ahol a váltást megcsinálják neked 2-3%-ért. Én így vettem az utóbbi időben pár dolgot. De ezt már megírtam korábban.
-
ignorant
senior tag
Magyaroszagon erthetoen tobb ido mire elterjednek az elfogado helyek, kulfoldon se egybol lett ami eddig van, foleg nem egyik naprol a masikra.
Bank szinten is evekben merheto a lemaradas mas orszagokhoz kepest, pedig az mogott komoly toke es szervezettseg all.
Ha minden jol megy, kis ido es egy atlag user nem feltetlen tudja majd hogy bitcoin-t kuldozget, kb csak egy balance-ot lat az egeszbol.
Banyaszatrol meg foleg nem kell torodnie egy atlag usernek.
En rengeteg helyen hasznaltam mar, mind fizikai helyen (anglia kocsma pl - blockchain wallettel) mind neten. Sokkal kenyelmesebb mint kartyaval, vagy utalassal bajlodni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Óvodások homokozója
- Parfüm topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Gurulunk, WAZE?!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Macbook Air 13" M2 - 2025 gyártás, 16GB RAM - ÚJ, aktiválatlan, Apple garancia (117)
- Intel I7 8700K / 16gb ddr4 / Rtx 2060
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest