Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moon73

csendes tag

válasz Chal #4385 üzenetére

"Az általad említett hw gyártók komoly tőkével rendelkező cégek, akik milliókat keresnek amúgy is ilyen-olyan eszközök gyártásával. Vagy nem is tudnak a bitcoin-ról, vagy igen, de nem akarnak felülni a hullámvasútra, mert nagy kockázatot jelent ez az ő oldalukon is, nem csak vevői oldalon. Vagy szerinted miért nem látsz számodra is ismert márkaneveket az ASIC piacon?"

Gondolom a nagy hardvergyártóknak kicsi még ez a piac, meg aztán az avulás gyorsabban bekövetkezik mint egyéb számtech eszközök esetében, mert egy alaplap 4-éves korában is működteti azt a játékot ami ment rajta 3 hónapos korában, de egy minner hardver nem nagyon.
    Vagyis ha pl. az asus belépne, és telerakná a piacot x kapacitású bányászhardverrel, akkor hamarabb emelkedne a nehézségi szint és egy darabszám felett eladhatatlanná válna a hardvere.
    Egy ilyen nagy konszern ezért nem lép be tehát a bizniszbe.
    A kis garázscégek meg ezek szerint megbízhatatlanok, mert szerintem Kínában hetek alatt legyártatnak mindent, aztán egy évig tart mire leszállítják.

Félreértés elkerülése végett nem örülök ennek, mert nem véletlenül nézegetem a bányászatot.
    Napelemekből gyakorlatilag van némi kw nagyságrendű ingyen pilácsom, ezért gondolkoztam bányászgép vásárláson, de így felejtős ha egyszer nem szállítanak ki. Bérelni nem lehet senkitől? Vagy ha valaki nálam működteti a gépét és btc-ben fizeti a napi áramdíjat, napi középárfolyamon az is megérné.

• ignorant

senior tag

válasz Chal #4385 üzenetére

+1

Talan a legismertebb stabbal cointerra rendelkezik most.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés