Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz bolbatiku #3611 üzenetére

Ami a linken olvasható az szánalmas.
    De ezt korábban is így gondoltam a BFL-ről. Sajnálom azokat akik csak várnak... várnak és várnak.

Olyan mint a mesében, mikor a királyfinak 3x meg kell kefélni a rút boszorkát, hogy elérje a kincset vagy élete álmát vagy juliskát. Minden alkalommal közelebb érzi magát a céljához, mindig kap valami biztatást, de a végén a büdös boszi ennyit mond:
    - Királyfi hány éves is vagy Te? ... és még hiszel a mesékben?

• fsb1000

nagyúr

válasz bolbatiku #3611 üzenetére

Van a biznisz, meg van a becsületbeli ügy.
    Az utóbbi esetben nem gond ha utolsónak futsz be, mert magad is jutalmazhatod erkölcsi aprópénzzel.

A bitcoint én üzletnek tartom. Vagy akár lehet részben szórakozás vagy befektetés a jövőbe is.
    Nem piramis játék, de sok átlag ember berak valamit egy nagy kalapba, amiből kevesen merítenek sokat. Én is meríteni szeretnék, és ebbe a szemléletbe nem fér bele egy háztáji FPGA fejlesztés, bár kétségtelenül izgalmas projekt lehet. Csakhogy 20 éve túl vagyok az izgalmas projekteken.

Most olyan lenne, mint egy gyorsuló vonatra féket fabrikálni menet közben.
    Mire kész már 1000-el robog az a vonat és ha működik is nem sokat ér.

Persze elég lenne pár GHs-is hogy meglegyen a bitcoin érzés, csak ne fogyasszon többet 30-40W-nál, de ez várhatóan nem így lesz. Csodák nincsenek, vagy nagyon sok pénz kell hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés