- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldcrypto
kezdő
válasz
Ferdzsoo #24440 üzenetére
Én nagyon régóta gyűjtögetem, a tervem az volt, hogy pár hónap múlva a portfólióm 20%-át kiutalom magamnak EUR-ban, 80%-át pedig átteszem USDC-be két évre, és majd onnan vissza BTC-be, így nem kell leadózni a 80%-nyira a 15%-ot, és játszani 2028-ban az adóvisszaigényléssel. Persze így nem is tudom addig sem befektetni, hogy többet kamatozzon. Viszont valamiért megnyugtat, ha van crypto-m olyan mennyiségben, amiből új életet lehet kezdeni bárhol.
Te hol veszel fel hitelt crypto-ra? Annyira túl vagy biztosítva, hogy egy 80%-os beszakadás esetén sem likvidálják?
Pár hónapja 65k árfolyam környékén nézegettem, hogy hogyan tudok hitelt felvenni BTC-re, hogy abból még több BTC-t vásároljak, de elengedtem a dolgot, mert Binance tűnt megbízhatónak, cserébe nem lehetett nagyon túlbiztosítani magam, és a likvidálási szint elérését túl kockázatosnak találtam. Talán 30%-ot kellett volna hozzá esnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Everest / AIDA64 topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest