- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz
KilgoreTrout #11691 üzenetére
Dogecoin to the moon.
Ilyenekre gondolsz? -
válasz
Indokold meg nekem, hogy miért látod irreálisnak a 6-12 hónapon belül bekövetkező 10000 dolláros árfolyamot, és ígérem, hogy részletes indoklást adok arról, hogy én miért látom reálisnak.
De én például az altcoinokban egyáltalán nem hiszek. Szerintem hosszútávon egy, max kettő elekronikus pénznem marad, és ezek a btc bch eth hármasból kerülnek ki úgy (egy éve még btc ltc lett volna a listám), hogy vagy a btc vagy a bch biztosan megmarad, és a maradék kettőből még esetleg egy mellette. Egyszerűen egy elekronikus valuta is képes ellátni a fő feladatát, a tranzakciós szolgáltatást, a sok altcoin mind bullshit, semmi szükség rájuk, mind játékpénz. Az eth is csak a szabadon szövegezhető ledger miatt lehet esélyes, de ilyenből is elég egy.
-
almafa42
aktív tag
válasz
Pont ezt írtam. A jövőbeli árfolyamokról szóló cikkeket kerülni kell, amennyire csak lehet. Hiába ökörségek, mégis befolyásolják a döntéseinket ( https://en.wikipedia.org/wiki/Anchoring ) Reddit ellenben a hírek követésére tökéletes.
Altcoinokkal kapcsolatban nem véletlenül írtam, hogy saját research kell. Millió pozitív cikk van az összes altról, hisz mindenki nyomni akarja a saját coinját. Mások elemzését olvasva nem leszel előrébb. Kevés coinnal foglalkozz, de azokkal legyél képben.
Egy kis magyarázat: A cikkek amiket keresel publikusan elérhetőek. A piac ezeknek a cikkeknek a tudatában van, sőt, a cikkek nagyjából leképzik a piac hozzáállását az adott coinhoz. Ha meg akarod verni a piacot, akkor meg kell találnod azokat a szituációkat, ahol a piac nagyon félreárazott egy coint. Erre akkor van a legnagyobb esélyed, ha nem mástól olvasod, hogy szerinte ez meg az jó, hanem a te kritériumrendszered alapján hozol ilyen döntést.
(tudom, hogy ez a logika hatékony piacokat feltételez, és a crypto világ minden, csak nem hatékony piac)TLDR: Ne más cikkeit olvasd, hanem nézz utána a fundamentumoknak először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest