- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
válasz
almafa42 #10601 üzenetére
Én sajnálom, hogy az időd pocsékolod a semmire...
Ugyanis nem azt mondtam, hogy 8 milliót csinálok, hanem, hogy 30-ből 80-nál többet.... Ezrekről beszélünk.
Ez nem valami nagy teljesítmény, épp azért érdeklődtem pl bitcoin bányászat és egyéb befektetések/üzleti lehetőségek iránt...
De te... mint mindent tudó, nyilván ezt is jobban tudod...
Szerintem ezt a témát zárjuk, mert megint olyan okos emberek szólnak hozzá, akiknek lövésük sincs hozzá, máskülönben nem kértem senki kommentárját (főleg olyanét, akinek lövése sincs hozzá)...
Harmadrészt ez egy bitcoin fórum, ami nem erről szól.Engem nem érdekel, ki vesz komolyan és ki nem, ettől nekem nem lesz rosszabb, se kevesebb pénzem, se kevesebb profitom (egy forinttal sem) és nem hiszem, hogy +50 ezer irígylésre méltó...
Ezért sem értem a hozzászólást.
Az az 50 ezer még zsebpénznek is nevetséges... Jah, és még mielőtt.. Képzeld, dolgozom, tudom, mi az hogy megkeresni 50 ezret.. Tudom mi azt megcsinálni szinte a semmivel is... Érzem a különbséget...
De te nyilván mindent jobban tudsz....Az, hogy kit mi zavar, magasról le...., nem érdekel. Ha mindenki másokra hallgatna..
Az egy másik dolog, hogy nem tudod értelmezni a mondatot, ugyanis nem azt mondtam, hogy évi 33% alatt nem befektetés a befektetés, hanem, hogy számomra nem az... 2 külön dologról beszélünk és próbálod megmutatni, milyen okos vagy és mennyivel jobban tudod nálam...
Legyen... Mint mondtam, nem érdekel. De azért próbálj meg értelmezni egy mondatot, mielőtt hülyeségeket írsz le és mást minősítesz.
Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest