Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• evko

aktív tag

válasz almafa42 #10601 üzenetére

Én sajnálom, hogy az időd pocsékolod a semmire...
    Ugyanis nem azt mondtam, hogy 8 milliót csinálok, hanem, hogy 30-ből 80-nál többet.... Ezrekről beszélünk.
    Ez nem valami nagy teljesítmény, épp azért érdeklődtem pl bitcoin bányászat és egyéb befektetések/üzleti lehetőségek iránt...
    De te... mint mindent tudó, nyilván ezt is jobban tudod...
    Szerintem ezt a témát zárjuk, mert megint olyan okos emberek szólnak hozzá, akiknek lövésük sincs hozzá, máskülönben nem kértem senki kommentárját (főleg olyanét, akinek lövése sincs hozzá)...
    Harmadrészt ez egy bitcoin fórum, ami nem erről szól.

Engem nem érdekel, ki vesz komolyan és ki nem, ettől nekem nem lesz rosszabb, se kevesebb pénzem, se kevesebb profitom (egy forinttal sem) és nem hiszem, hogy +50 ezer irígylésre méltó...
    Ezért sem értem a hozzászólást.
    Az az 50 ezer még zsebpénznek is nevetséges... Jah, és még mielőtt.. Képzeld, dolgozom, tudom, mi az hogy megkeresni 50 ezret.. Tudom mi azt megcsinálni szinte a semmivel is... Érzem a különbséget...
    De te nyilván mindent jobban tudsz....

Az, hogy kit mi zavar, magasról le...., nem érdekel. Ha mindenki másokra hallgatna..

Az egy másik dolog, hogy nem tudod értelmezni a mondatot, ugyanis nem azt mondtam, hogy évi 33% alatt nem befektetés a befektetés, hanem, hogy számomra nem az... 2 külön dologról beszélünk és próbálod megmutatni, milyen okos vagy és mennyivel jobban tudod nálam...

Legyen... Mint mondtam, nem érdekel. De azért próbálj meg értelmezni egy mondatot, mielőtt hülyeségeket írsz le és mást minősítesz.

Ez van. :C

Új hozzászólás Aktív témák