Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Quick Boot Enabled

-
(Bundás)
addikt
válasz
danikaph
üzenetére
Az előzőt a szerkezted manual-jából másoltam, fontos hogy pontosan ezen sorrendben hajtsd fégre a műveleteket. Nem tudom figyeltél-e az 5-ös pont fontosságára : Dugd rá a hálózatra a géped, de az aksit még ne rakd vissza!, stb.
Ha végképp nem megy és nincs aki segítsen, akkor nézz be ebbe a topic-ba: [link], válaszd ki a városodnak megfelelő szervizest, akinek munkaköri leírásába beletartozik a problémád, írj neki egy privátot és kész.
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
danikaph
üzenetére
Azt írja az alaplapod leírása, hogy elfelejtett/ismeretlen jelszó esetén:
1, ''Preparing the Notebook for disassembly'', azaz ki kell szedni a merevlemezt és le kell csatlakoztatni az alaplapról
2, RTC elemeket kivenni
3, 5 perc várakozás
4, Elem vissza, lemez vissza
5, Dugd rá a hálózatra a géped, de az aksit még ne rakd vissza!
6, Kapcsold be
7, C-mos clear, jelszavak elfelejtve
Mod: Nem OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung A17 mobiltelefon
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest