Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvio1
tag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Sajnos erre nincsen lehetőség, szerencse kell ehez, h egy ismerősnek ugyanilyen alaplapja legyen. Csak azt nem értem, ha dual bios van az alaplapon, akkor elvileg a tartalék chipen lévő biossal helyre tudná magát állítani, de ez nem sikerül. Hiába ez a megoldás, nálam ez se segít. Köszi azért a segítséget!
-
kvio1
tag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Akivel beszéltem, azt írta, h ha nem megy így se, akkor nem kerül semmibe. Ez van írva a weboldalon is. Vinni nem tudok bios fájlt, mondjuk megtudnám oldani valahogyan ezt. Legtöbb helyen azért nem vállalták, mert forrasztva van rajta a lapon a bios chip. Meg az, h felelős ezért, az tök mind1, mert ha így se jó, akkor nem az ő hibája miatt kell új lapot venni.
-
kvio1
tag
Sziasztok!
Gigabyte b85m - d3h rev. 1.1. Frissíteni próbáltam a biost, és miután újraindult a gép, elindul, de nem tölti be a bios- t se. Bekapcsolom, elsőre semmit se hoz be, aztán újraindítja magát az alaplap, és annyit kihoz, h UEFI dual bios, meg a kék háttér, de ezen kívül semmit. Pár ms, és ismét az előbb említett dolog történik. Kivettem az elemet az alaplapból, de nem lett így se jó. Mit tudnék még csinálni? Esetleg valaki tudna mondani olyan embert, aki bios írást vállal? Ha csak ez segít. Találtam is Pesten eggyet, de napok óta kérem tőle, h adja meg a címet, eddig nem adta meg.....,
érdekes. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Alkoholista nevelde
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
érdekes. Köszönöm a segítséget!