Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmember01
tag
Hali, év elején állítottam össze a gépemet (lásd: adatlapom), másfél hónapja elromlott a proci és 1 hónapos szervizeltetést követően kaptam egy újat. Ma frissítettem a BIOS-t 3001 sorszámú verzióra (december 8-án jelent meg, 25-én megjelent egy BETA verzió de azt a BETA mivoltából nem szerettem volna felrakni). Felraktam a BIOS filet egy pendrivera, BIOSban EZ Flash Utilityben frissítettem a BIOSt, kiírta, hogy "Update successfully" és újraindult. Ezt követően jelent meg ez a kép [link] , majd beléptem a BIOSba, átállítottam a DOCP profilet #1-re [link], hogy a RAMok 3200MHz-en fussanak majd ezt követően "Save & Exit" gombbal kiléptem, ahol ezeket írta ki [link] , újraindult vagy 2x majd bebootolt a Windows.
Kérdésem csupán annyi lenne, hogy mindent jól csináltam így a leírtak alapján?
Illetve szükséges lenne még valami mást beállítanom a BIOSban?
(valszeg off kérdés de megpróbálkozom azért: alaplap oldalán a driverek közt látok ilyen drivereket, hogy LAN, Chipset, Audio, SATA. Ezeket érdemes letöltenem és frissítenem velük?)Válaszotokat előre is hálásan köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x4GB 2666MHz DDR4 kit SODIMM
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest