Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• !attis!

tag

Üdv!

Segítségre lenne szűkségem. Asus a7n8x-x lapon frissítettem Biost ami sajnos nem sikerült. Bootlock bejön keresi a floppyt. Zölden jelzi, hogy dolgozik, de nem tölt be róla semmit. A dolgot még nehezíti az is ,hogy Ps/2 porton nem működik a billentyűzet, ezért is szerettem volna Biost frissíteni. (Előtte Usb használtam).

Olvastam a hotswap módszerről amivel esetleg újra életet tudnék bele lehelni. Az a gond, hogy nincs ugyan ilyen lapom. Viszont van egy PIV Jetway alaplapom aminek ilyen a Bios foglalata. Abban egy winbond chip van. Uniflashel megpróbálnám.

Ami visszatart az, hogy olvastam arról is ha a feszültségek nem egyeznek meg akkor megsül a csip.
    Valaki aki tapasztaltabb ilyen dologban tudna adni valami hasznos tanácsot? Vagy hol találhatok leírást a chipek adatairól? Tudom, hogy a google nagyon jó barát, de aki tapasztaltabb az jobban tudna segíteni.
    Van még itthon 2 döglött lapom azokban is windbond chip van. Az egyik egy Amd-s a másik egy asus PiV!

A következő amit kérdeznék ami lehet, hogy hülyeség.... Másik chippel helyettesíthető a bios? vagy csak ugyan olyan fajtával?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés