- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali mindnekinek! Sürgősen segítség kéne! Egy Striker Extreme lapon félresikerütl a BIOS frissítés! Eddig mrá nagyon soxor csináltunk vele BIOS update-et ASUS Update programmal és soha nem votl semmi baj, most viszont ugyanúgy, ahogy mindig BIOS-t frissítettem a lapon és utána az 1. reboot után se kép se hang, és akárhányszor reseteltem ki-be kapcsoltam a gépet semmi sé az alaplapon a kis pöcköt, amivel BIOS-st lehet reset-elni azt si kihúztam és vissza, és csak nem lett jó. Ráadásul pillanatra az áramellátást is újraindítja, szal totál kész. Egy pillanatra elveszi az áramot mindenről, majd vissza ráadásul periódikusan csinálja. Nem mertem nagyon erőltetni. Enermax galaxy táp van a gépben, szoval nem hinném, hogy annyira gond lenne vele, eddig természetesen semmi gond nem volt, cska a BIOS frissítés óta van szar
Nagyon kéne vmi nagy okosság, hogy mivel lehet ezt az egészet visszahozni! Előre is köszi a válaszokat! Ja és lécci priviket írjatok 1. sorban, mert azt sokkal sűrűbben nézem, de ha ide írtok, nekem az is jó csak vmit írjatok
Köszi mindenkinek előre is! Üdv! L.D. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- Xbox Series X /// Számla + Garancia
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon kéne vmi nagy okosság, hogy mivel lehet ezt az egészet visszahozni! Előre is köszi a válaszokat! Ja és lécci priviket írjatok 1. sorban, mert azt sokkal sűrűbben nézem, de ha ide írtok, nekem az is jó csak vmit írjatok
Köszi mindenkinek előre is! Üdv! L.D.