- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
...hát drukkolok neked.
(#2834) Livius: Tudsz esetleg olyan esetről mint az enyém, ahol a lap lenne a hibás?
Én kevés esélyt látok erre, inkább valami user error ez.Holnap Fehérváron rákérdezek az Aqua-s srácoknál, ott van egy mágus aki esetleg tud élőben is segíteni, amúgy meg tőlük rendeltem webshopból. Egy kicsit az érdekük is így.
-
Livius
őstag
Olvasd át a Manulban a BIOS-ban lévő ASUS EZ Flash 2 használatát! Ezzel a legbiztonságosabb a frissítés egy USB-s Pendrive-ról. A Pendrive-nak célszerű minél kisebbnek lennie, (1-2GB vagy kisebb) és FAT32-es fájlrendszerre formázni.
Bizonyosodj meg arról hogy biztos Asus H97M-PLUS az alaplapod típusa. Ha ez megvan, szedd le a legfrissebb BIOS-t, és lehet izgulni. Ha gáz van, akkor az ASUS CrashFree BIOS 3 Utility-vel újraéleszthető az alaplap még, jó esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest