Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Na igen, de mint említettem, a korábbi gépemen már bő 10 éve béta bios fut ( azóta sincs újabb hozzá ) és hiba nélkül teszi a dolgát.
Na de mindegy is, mint írtam, fel tettem utána az egyel korábbi, de stabil verziót, amivel megy rendesen (majdnem).
Egy dolgot leszámítva, hogy baromi lassú a rendszer indulás.
A bekapcsolástól számítva, majd 8-10s, mire megjelenik a post képernyő, addig semmi, utána kezdi tölteni a windowst. A teljes betöltés, mire eljutok az asztalig, bő 40-45s.
Mindezt egy alig egy hónapos rendszerrel.
Egyéb okok miatt, 2 napja újra kellett telepítenem a korábbi i7-4770-es gépemet. Friss Win 10 Home van rajta, lefrissítve ahogy kell. Kb. 7s mire a bekapcsolástól eljutok az asztalig jelenleg! Ennyi idő alatt, a mostani gépemen ( ami fényévekkel gyorsabb elvileg ), a post képernyőig nem jutok el!
Már mindent is néztem, állítottam a biosban, de nem jövök rá, mit kéne állítanom benne. Az a poén, hogy az eredeti biossal, ezen is másodpercek alatt kész volt a bootolás, csak frissítés után lett ilyen lassú. A CPU mikrokód frissítés miatt, muszáj volt frissítenem ugye
, egyébként nem tettem volna.
Ahogy olvastam, ez egyébként egy sokakat érintő hiba, legalábbis az Asusos fórumok alapján. Még Tecsős videók is vannak róla.
De megoldást, nem nagyon láttam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Hardcore café
- Akciókamerák
- ASUS notebook topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- DJI Osmo Pocket 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, egyébként nem tettem volna.