Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
válasz
MegalodonS #299 üzenetére
Na akkor fogod az asus update-t progit feltelepíted.
letöltöd az asustól a friss biost[link]
ezután indítod az update progit és bios update from file vagy mi a neve és frissíted...illetve meg kell nézni a biosban hogy az update engedélyezve legyen.
sztem ennyi...ja vigyázz ne legyen áramszünet...meg közbe ne csinálj semmit a géppel...15mp-ig csak nem fagy ki...
...ha mégis akkor keress meg..
egy kérdés még ide....nem tud ez az alaplap EZflash bios update-t?? sztem igen..akkor meg floppyra kilököd a bios file-t és ''magától'' +csinálja...
csá!
ui:a megfelelő alaplapot válaszd ki a listából...P5B simán vagy ...P5B delux stb...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest