- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
kosian24 #1058 üzenetére
"Átpakoltam a cuccokat (persze vigyázva és nem is sértettem meg semmit) és nálam már nem ment. "
Szívesen segítek, hogy a biosfrissítést hogyan kell csinálni, de a mérési hibát nem fogja megoldani. Vagy a tápegységed ad nagyon gáz feszültséget, vagy az alaplapon a hardver monitor chip körül mégis megsérült valami."Sajnos nem tudom mi az az ACPI, így nem tudom milyen verzió van rajta."
Eltérő verziónál kék képernyőt kapsz, hogy nyomj valami Fakárhányas billentyűt."Ha kiválasztom, hogy bios frissítése floppyról, de a pendrive van bent akkor megcsinálja arról?"
A pendrive is kap valami betűjelet, és ki lehet választani, mintha 2 floppy lenne a gépedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest