Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
kosian24
üzenetére
"Átpakoltam a cuccokat (persze vigyázva és nem is sértettem meg semmit) és nálam már nem ment. "
Szívesen segítek, hogy a biosfrissítést hogyan kell csinálni, de a mérési hibát nem fogja megoldani. Vagy a tápegységed ad nagyon gáz feszültséget, vagy az alaplapon a hardver monitor chip körül mégis megsérült valami."Sajnos nem tudom mi az az ACPI, így nem tudom milyen verzió van rajta."
Eltérő verziónál kék képernyőt kapsz, hogy nyomj valami Fakárhányas billentyűt."Ha kiválasztom, hogy bios frissítése floppyról, de a pendrive van bent akkor megcsinálja arról?"
A pendrive is kap valami betűjelet, és ki lehet választani, mintha 2 floppy lenne a gépedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Witcher topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest