- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Delvo-rol kuldok kepet holnap. Magyarorszagon van. Le kell fotoznia fathernak elobb.
Az, hogy ez a muszer nem kalibraltan erkezik az nekem kicsit erdekes... Ezeket altalaban kalibraljak maximum nem hitelesitik dokumentumokkal. Ennek ellenere minden megtortenhet. Az, hogy be sem kapcsoltak vagy nem nyomkodtak vagy ki tudja lehet megmertek mar vele 10x, hogy hany amper van a konnektorban...
A masik meg az, hogy en most nem turom fel az adatlapot de erdekes lehet, hogy milyen formaban meri a kapacitast. Mert ha jol tudom ennek a kapacitas meroje semmi extra. Amugy meg alkatresz (kondi) vizsgalatra inkabb LCR ESR mero muszer valo. Ha ezen kivul minden ok akkor amugy sem erdemes vele szarozni. De mondjuk ha mar ilyen muszered van akkor erdemes legalabb egyszer kalibraltatni.
Ennek ellenere nem erdemes egy nem ujonnan erkezett muszer miatt leirni egy nagy multu es megbizhato muszereket gyarto ceget. Nem mondom, hogy nincs jobb de en szeretem a Fluke-ot. KillHates peldaul nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest