- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laika1200
csendes tag
válasz
gliga69 #16041 üzenetére
Tegnap sikerült találkoznom egy olyan notival, amit egy országos átvevőpontokkal rendelkező "nagy" cégnél javítottak nem olyan régen, bga hibával. Drágán. A notit én bontottam meg a szerviz óta először. A "tisztelt kolléga" aki a notit "javította" túlhúzta a csavarokat, ezzel 4 rögzítési pontot kitépett a bölcsőből. A hűtő lamellái között otthagyta a porpaplant, arra nem vette a fáradtságot hogy a gyári, kiszáradt, töredezett hővezető padokat kicserélje. Az IGP nem volt cserélve, forrasztva, a gyári ragasztása érintetlen volt. Magyarán nyaloszkópra indult neki (rs780m, az szokott) aztán már rakta is össze. Ha így dolgozik egy országos szerviz akkor én minden ettől korrektebb megoldásnak csak tapsolni tudok. Ettől itt szerintem bármelyikünk lelkiismeretesebben dolgozik, de mi nem vagyunk/nem lehetünk szakmai fórum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Küszöbön az androidos PC-k
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest