Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
JSHammer #11354 üzenetére
Normalis a rossebeket. Majd ha kapnal napi 4-8 levelet kulonbozo hivataloktol akkor nem mondanal ilyet erre itt
Ebbe nem menjunk bele mert itt mar ezerszer leirtam, hogy napi kapcsolatban uzletelek magyarokkal es dolgozom is magyaroknak. Sot nem egy szervizessel vagyok szinten napi kapcsolatban. Nem vagyok olyan marha messze sem. Ismet csak az a kerdes, hogy a szervizes hogyan tud kommunikalni az emberekkel. Azt biztos, hogy nem mondom el neki, hogy mit hogyan kell csinalni. Ez itt nem iskola.
Az, hogy elmeseljem neki az tobbe kerulne mintha megcsinalnam.
Ertem amugy mire gondolsz. Csak nem erdemes altalanositani. A kerdes pedig az, hogy ki mire szakosodik. Ha valaki csak es kizarolag BGA-t mokol akkor az nem palya. Abba nem erdemes belemenni mert az olyan mintha egy autoszerelo muhelyben csak a negyedik kerekanya csavart tudnak ki es betekerni... Es szerintem itt van a kutya elasva. Annyian nekilattak BGA-t mokolni es annyian osztottak az eszt a nagyvilagba, hogy ez lett belole. Ez amugy totalisan globalis "problema"...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest