- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Ha csak netezéshez (beleértve videonézés) meg alapszintű szövegszerkesztéshez kell nekik a gép, akkor szvsz egy felhasználóbarát Linux is elegendő kell legyen. A kezelése nem sokkal bonyolultabb, mint egy Windowsé, legalább is pl. egy Mint vagy Ubuntu esetében.
Ezek a nyelvtanulásos appok is elvileg futtathatóak a Wine segítségével, már ha .exe programok, és nem online elérhető anyagok. Bár tény, hogy nem próbáltam meg ezekkel mókolni, azaz nincs tapasztalatom.#130 Timer Pláne, hogy se a W7, se a W8.1 nem támogatott rendszer már a MS részéről.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
King Unique #128 üzenetére
Szerintem olyan bődületesen sok kulcs nem maradhatott világszinten, amit már ne használtak volna fel a W10-hez vagy W11-hez.
-
Necroman_Mk2
őstag
Mivel ezek a W7 és W8 kulcsok legalább 10 évesek, ezért nem csodálom, ha a MS "tisztogatást" akar, és be akarja zárni ezek felhasználásának a lehetőségét. Pláne, hogy szvsz egyre nő az olcsón, másodkézből vásárolt, de előzetes aktiválsá miatt használhatatlan kulcsok miatti "balhék" száma. No, ez a kevésbé rossz hír a vevőknek, de nagyon rossz az ezt árusítóknak. Amikor vettem a mostani gamer laptopomat Win nélkül, akkor én utólag vettem egy eredeti MS licencet rá. Fene se fog filléreskedésen szívni egy használt kulcs miatt, pláne, ha anyagialg megengedheti magának az ember
A Windows vs. Linux témára: ha nagyon régi, azaz 2010 előtti gépre kellene valami aktuális oprendszer, akkor szvsz egy felhasználóbarát Linux disztró jobb választás, mint a W10. Az alapszintű műveletekhez (netezés, filmnézés, stb.) az is elég.
#59 Kansas Ezeknek a lépéseknek az XP idejében még láttam létjogosultságát, de a W10 megjelenése óta már nemigen, mert szvsz nem nyer vele az ember %-ban olyan sok teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari