Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox #235 üzenetére
Alapjáraton nincs problémám a fizetős kontenttel. A yt-nak is nagyon sokat köszönhetünk valóban. Én is fizetném, ha a gúglinak nem lennének alapjáraton aljas húzásai úgy kompletten minden területen... A keresővel, az Androiddal, a böngészőkkel stb. Ha nem fizetsz és még adblokkolsz is, akkor is kibányászik belőled annyi adatot, hogy pénzt csinál belőled. Én ilyeneknek nem adok pénzt.
A yt felbontás valóban ergya, pár csatornán van "higher bitrate" opció a 1080p-re. Lehet túlzok, de ilyenkor a "free" 1080p kb. 360p felbontású...
Ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy ahol van 4-8K felbontás is, ott annyi féle verzióban tárolnak 1 darab videót 144p-ig lemenően... Azért az nem gyenge. Így valamennyire megértem, hogy miért is tömörítenek annyira mindent szénné.
Érdekes az is, hogy ha twiccsel cross stream van, akkor ugyanaz a kontent utóbbin sokkal részletgazdagabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest