- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Tudom, hogy itt le kell tölteni, addig nem működik. Off-ba kellett volna írnom, és az egyéb rendszer volt a lényeg, főleg a vinfos. Bár én már elpártoltam a napi használatától, csak játékra van, mert arra még jó és kb csak az a jó PC-n.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Ne én ezt nem kapcsolom be, pont ezért is, amit írtál. Persze van hogy kutatással, meg reklámmal hívnak, azokat lerázom vagy kinyomom, de többször volt már hogy hirdetéssel kapcsolatban hívtak, vagy ügyfél de más számról. Nem mindenkinek van meg a száma (pedig most 1773 van a kontaktokban), viszont fontos, hogy beszéljünk.
-
SharpSA
veterán
Pedig sokszor hasznos (bár én észre sem veszem, hogy rezzen) amikor a vonal felépült és néma csend van, már lehetne beszélni, de a túloldal még valami mással van elfoglalva. Ekkor lehet hallózni, hogy van-é odaát valaki...
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
iOS 26.1 Beta 4 tölthető
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Nekem a régi sokkal rosszabb volt, mert túl kicsi volt a Stop, mivel csak azt használom. Most sokkal könnyebben találom meg a Stop-ot és nálam egyébként is a reggeli ébresztésre nyomott Stop után elindul egy album a YouTube Music-on viszonylag halkan. Így arra kényelmesen magamhoz térek 5-10-15 perc után.
És ja, a Szundi gomb most is ugyanolyan színű. Szóval ebben az esetben továbbra sem értem a felháborodást és szerintem a két gomb távolsága is rendben van, de tőlem aztán lehetnek távolabb is egymástól, nekem az tökmindegy.
Itt már bennem felmerül a kérdés, hogy többen csak a megszokást keresik-e a dolgokban... Ja és egyáltalán nem szándékozom védeni az Apple-t, én a saját testreszabhatóságban hiszek, amit sajnos sok gyártó nem vagy részben támogat. -
SharpSA
veterán
Én meg ezt a dizájnon nyammogást sokszor szőrszálhasogatásnak érzem. Számomra első a funkció használhatósága, a praktikusság, aztán a dizájn. Persze azért ne legyen igénytelen, de szerintem ez kell sem az. A legnagyobb probléma, hogy egyesek szerint közel vannak egymáshoz a gombok. Nos... Ennyi bajuk legyen egész életükben...
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Szerintem eltérő készülék típusok és eltérő régió miatt is lehet eltérő a méret.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
No csak nem bírtam ki és tegnap egy 3UTools mentés után felraktam a béta 2-t a telefonra is. Eleinte itt-ott találkoztam laggal, de azok elmúltak, illetve hibával egyáltalán nem találkoztam még és minden napi használatú appom jól működik.
Ez a dizájn érdekes. Nem mondom hogy rossz, mert szerintem nem az, de több helyen még van kis csiszolni való. -
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Tudom, én igazából leginkább a telefon app változásai miatt léptem be, a többi nem volt lényeges számomra.
-
SharpSA
veterán
Na és akkor így én ki is lépek a bétafrissítésekből.

-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Kinek a pap, kinek a paplan… Ha meg nem lenne ott a jobb felső sarokban a kikapcsoló gomb, viszont a bal felső sarokban meg ott van a + jel, akkor meg lehet az lenne a problémám hogy miért asszimetrikus a látvány. Engem egyáltalán nem zavar az a kikapcsoló gombot, valóban ritkán használom én is, de így szükség esetén gyorsabb elérni mint a menüben matatni.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Nem tudom mit nyafiztok a control center miatt, hogy például van ott egy kikapcsoló gomb (atyaég, nagyon zavaró lehet...), amit teljesen normális módon hosszan kerül nyomvatartani hogy működjön, meg hogy lehet testreszabni az egész felületet, ésatöbbi, ésatöbbi... Én például a control centert is ritkán használom. Egyszer beállítottam még az elején, Az első 18 bétában, azóta úgy van. Ott van benne a középső képernyőn a zene vezérlés, de sosem használom innen, mert sokkal egyszerűbb a képernyőzáron vagy noccson rábökni, mint kapargatni a képernyőt. Sok eszközön többféle módon el lehet érni ugyanazt a funkciót, mindenki használja úgy, ahogy kényelmes neki.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
18.1 B2-ben a híváselőzményben kereséskor jobbra egy i betű volt a hívás ikon helyett és a névre bökve indította a hívást. B3-ban meg a hívás ikonra bökve indítja a hívást.
Ha nem nyomok a keresésre, akkor az i van bal oldalon minden sorban. -
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Nem személyeskedtem, teljesen rendben van ha másként gondolod. Leginkább erre reagáltam: “Akinek igénye van a sok lehetőségre és az ezzel együtt járó problémákra, az használjon droidot.” Tehát részedről ez a megoldás, javaslat másnak? Nem akarok Androidos készüléket, pedig sokáig használtam a csúcsok közül elég sűrűn váltogatva azokat (vajon miért is?). Nem sok lehetőség kell, hanem alapvető, használatot segítő dolgok. Én elfogadom, hogy szereted az egyszerű dolgokat, de ugye azért te sem fogpiszkálóval eszed minden nap a sült krumplit? Mert az stabil és egyszerű…
Nekem magával az iOS rendszerrel nincs problémám, de sokszor olyan felesleges funkciókat raknak bele, amelyet nagyon kevesen használnak, ugyanakkor meg a már itt is felsorolt egyszerű-de-nagyszerű apróságok nincsenek megoldva. -
SharpSA
veterán
Az iOS zártabb rendszere egyáltalán nem zárja ki azt a pár hasznos, működést, működtetést könnyítő funkciót, amelyet többen hiányolunk. Pár dolog már végre elérhető a 18-ban és ettől nem lesz nyitottabb a rendeszer. Nem értem ezt a - már bocsánat, de - számomra vb valamelyest szemellenzős magyarázatot.
A Bluetooth kapcsolat minőségének kevesebb köze van az operációs rendszerhez (bár szoftveresen is el lehet rontani, ugyanakkor sokszor az autóban használt egység a problémás darab), annál inkább a beépített Bluetooth áramkörhöz. -
SharpSA
veterán
Androidon is volt lehetőség bárhol lehúzás esetén az értesítések, illetve jobb oldalon meg csak a vezérlő központ megnyitására. Amúgy jelenleg nekem az ikonok viszonylag szabadabb elhelyezése (ami még nem működik tökéletesen) mellett a telefon app előzmények része egy nagyon jó változtatás lett. Kb csak azt a részt használom és végre minden ott van: előző hívások, ha meg arra nincs találat, akkor alatta a névjegyekből a találatok.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
...meg az értesítések könnyebb elérése. Mondjuk a képernyő bal oldalán lehúzva maradjon a keresés, a jobb oldalán lehúzva meg az értesítések jelenjenek meg. Eléggé kényelmetlen állandóan a képernyő tetejére zongorázni az ujjam. Emiatt jelenleg az Assistive Touch-ot raktam ki elérhető magasságba.
-
SharpSA
veterán
Melyik az a naptár widget?
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Siri érzékelés nálam is ki van kapcsolva, a diktálás viszont nagyon jó, azt használom. Na és ezért is nem értem, hogy miért nincs normális magyar billentyűzet, stb, amikor a diktálást tökéletesen érti magyarul. No de sebaj, állítólag több alap app mellett a billentyűzetet is le lehet majd cserélni hamarosan arra, amelyik jobban tetszik.

-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Nem feltétlenül, inkább tényleg elérték az Androidos romok is azt a szintet pár évvel ezelőtt, hogy nincs értelme mókolni. Anno mikor hazavittem a Samsung S2-t, a gyári rom 1 percet sem ment rajta, azonnal ment rá a gyárinál sokkal jobb custom. Ma meg már csak az érdekel, hogy stabil legyen a készülék, persze ettől még hiányzik sok apróság, amelyek közül jó párat végre megkaptam a 18.1 bétában.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Ez nem hit kérdése, hanem tettek kérdése. Sok kicsi sokra megy és végül mégis lett belőle valami. Ha így állsz a dolgokhoz, akkor ne is csodálkozz, ha nem lesz semmi változás. Szerintem igenis számít az az 1 javaslat is, amit beküldesz. Van aki így mondta egy csoportban: aki kér csokit, kap csokit, aki nem kér csokit, nem kap csokit.

Ugyanilyen jó példa ide a PlanMakerbe küldött kérésem, jelentésem, miszerint a magyar dátum megjelenítése évekig hibás volt, aztán egyszer csak helyrerakták. -
SharpSA
veterán
Be kell írni javaslatnak és akkor még lehet is belőle valami.
-
SharpSA
veterán
Neked érdektelen, nekem meg hiányoztak. Nekem még nem sikerült véletlenül szerkesztő módba lépnem a főképernyőn, de az is hasznos beállítás lehet.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Van még jó pár dolog a T9 tárcsázáson kívül:
- híváselőzményekben keresés
- ikonok szaba elhelyezése
- hívás után nem tűnik el azonnal a képernyő, így nincs véletlen hívás, mint korábban
- lényegesen jobb és jobban testreszabható vezérlőközpont
- valamelyest rendezettebb beállítások
- jegyzetek és üzenetek bővítéseNa és majd még érkeznek hasznos dolgok, pl az RCS használata, amely jóval nagyobb lehetőséget ad majd és nem kerül SMS díjba a használata, ha támogatott Androidos készülékre kell küldeni vagy onnan fogadni üzenetet.
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Használjuk a szülői felügyeletet, de mivel mostanában nem volt ilyen, ezért majd mondom a gyereknek, hogy csináljunk egy ilyen helyzetet.
Viszont a telefonálás vége utáni probléma is megszűnt, mert ahogy lerakja a másik fél a telefont, van egy kis szünet és így nincs véletlen hívás a részemről.

-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán

Ma újra benéztem, ide és a felhasználói szokásaim alapján 90%-os töltési korlátot javasolt a rendszer, mert szerinte azzal továbbtarthat az akkumulátor élettartama.
-
SharpSA
veterán
Többségében hasznos és már égetően hiányzó módosításokat raktak a rendszerbe, de még van mit csinszolni, alakítani.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest