Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Hali!
Kellene vennem pár boxeralsót és emlékszem, hogy többen ajánlottátok itt régebben a CR7 boxereket. Azóta van új tapasztalat velük? Mennyire nyúltak ki, esetleg kiszakadtak, kibolyhosodtak-e? Méretben mennyire hasonlítanak a többi márkához? BS-en látom, a "tends to have a smaller fit" feliratot. Más márkákból "L" méret van, úgy gondoltam itt is ezt próbálnám be.
Ezeket néztem. Szerintetek?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
Igen én is olvastam, de 1080-am nem volt. A Vongo leginkább engem a Kayano 29-re emlékeztet, de annál valamivel pattogósabb és könnyebbnek érződik (a pontos súlyadatokra hirtelen nem emlékszem), valamint kevésbé meleg a felsőrész. Nagyon szépen illeszkedik, könnyű tempó mellett kicsit tempósabb futásra is jó (legalábbis nekem, de én nem vagyok azért egy villám ). Ezenkívül nagyon minőségi a kidolgozás, nagyon kényelmes már első felvételre is, betörni nem kellett. A lúdtalpam miatt hosszabb futásra a mai napig inkább stabil cipőkben futok, viszont véleményem szerint a Vongo támasza egyáltalán nem tolakodó, akár semleges futónak is jó lehet.
Best Secreten ez most nincs olyan rossz árban (bár elég mérethiányos), pláne, ha van kupon."Együtt vagyunk senkik"
-
haiduo82
aktív tag
válasz margithid #25559 üzenetére
Ha olyan a méretezése, mint a Vongonak, akkor mérethű. Azaz nekem tökéletes Kayano 28-ból és 29-ből is a 44,5 és a Vongoból is. Szerintem a 1080 se lehet más, azt nem tudom, hogy a felsőrész mennyire térhet el és ezáltal esetleg mennyire befolyásolja az illeszkedést. Emlékeim szerint járt nálam is egy Pega 38-as, az is 44,5 volt és megfelelő méretű. Hozzáteszem, hogy nekem vékony lábfejem van.
"Együtt vagyunk senkik"
-
margithid
veterán
Akkor nem lenne jó a 45.5-es nekem. Kár, pedig kuponnal megérte volna.
-
haiduo82
aktív tag
Ahogy láttam a fekete sajnos elfogyott, és egyelőre nevesítetten stabil BB-t nem láttam másikat. Fekete Nike Infinity Run Flyknit 3 van a BestSecreten 27-ért, mínusz kupon, ha van. Az úgy eléggé megérős, mert egy alapvetően drága cipő. Nem kimondottan stabil, de az egyik legstabilabb semleges cipő.
"Együtt vagyunk senkik"
-
oszy
veterán
Az Office Shoes-nál saját költségen megy még mindig a visszaküldés ugye? Nekünk messze van az üzlet.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Zamasun
aktív tag
[Adidas tennis HU] kiváló nyári lépő, 20-as kuponnal nekem 22k-ra jött ki, ennyiért nem rossz, van pár méret még.
EXTRA2023 kupon 15 szazalekot ad.[ Szerkesztve ]
-
MaddeNNNN
őstag
válasz marsu. #25576 üzenetére
kádba/lavórba engedsz langyos vizet + folyékony mosópor->beáztatod majd fogkefével a koszosabb részeket letakarítod.
aztán víz kiönt, újra langyos víz öblítővel és hagyod 20 percet kb ázni.
mehet a szárítóra/ki a napraTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
mert_csokis
senior tag
válasz marsu. #25576 üzenetére
Ha a nevemre keresel, volt erről egy hosszabb irományom. Egyébként a jelenlegi generációnál más anyagot használnak, ami kevésbé érzékeny szerintem.
Illetve krém színűek a mostaniak, ami megint csak toleránsabb, mint anno a hófehér volt.
Nálam négy nyarat élt meg az első generációs, fehér Tennis HU.
Maga a cipő a mai napig hibátlan, viszont a por és a kosz olyan szinten beleette magát az anyagba (főleg azokon a részeken, ahol hajlik a cipő), hogy azt már semmivel nem tudtam kiszedni. Úgyhogy nyugdíjaztam.
Nyárra egyszerűen must have lépő nálam. Bármi mást felvenni utána ilyen 30+ fokos melegben, gyakorlatilag kínzásnak élem meg...[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Scale
őstag
válasz mert_csokis #25579 üzenetére
A fekete verzióban is annyival jobb nyáron? Lehet az anyaga jó nyárra viszont fekete cipőt semmilyen körülmények között nem tudnék elképzelni nyáron ideálisnak.
-
mert_csokis
senior tag
Nem muszáj ám a feketét választani. Az a szín egyébként sem mutat semmit a cipőből. A krém színű változat viszont élőben is szép.
Ha arra gondoltál, hogy a színe miatt jobban "szívja" a napot...nem hiszem, hogy markáns különbség lenne érzetre a fekete és a krém változat között.
[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Scale
őstag
válasz mert_csokis #25584 üzenetére
Ja azt hittem a feketet használod és arra írtad, szerintem azért ha tuzi a nap akkor azért érezhető lehet a szintkülönbség is akar, legalábbis más fajta anyagu cipobol van ketto ugyanabból más színű és érezhető a különbség nyári csavargós napokon.
Illetve ugye a fekete az olcsóbb, a krémszínű amiről te is küldtél képet az tetszene nekem is de az a legdrágább, nem akciós most. -
mert_csokis
senior tag
Figyelni kell, mert az AY is szokta akciózni őket.
Tavaly ott vettem a zöld és fekete címkés változatokat. Akkor valami 18-19e környékén jött ki darabja. Ha csak a saját sztorimból indulok ki, akkor legalább 8 évre le vagyok tudva velük.
Most szezon van, ilyenkor a nagyobb akciózás is ritkább szerintem.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
bbsofficial
aktív tag
válasz mert_csokis #25584 üzenetére
Viszont sajnos csak a fekete akciós
-
margithid
veterán
válasz bbsofficial #25587 üzenetére
Még igy is drága
-
meszi85
tag
#AboutYou megérheti
Hummel fehér klasszikus futócipő [link] kis méretek és 44-es 12,2k -
Attila2011
aktív tag
Hali, BestSecret visszaküldésnél honnan tudom, hogy az adott ruha melyik vonalkódos nylonban volt? Mert a vonalkódon kívül semmi épkézláb információ sincs rajta, csak egyiken a méret. Számít egyáltalán, hogy melyikbe teszem? Gondolnám, hogy azt húzzák le beérkezéskor.
-
margithid
veterán
Hétfőtől lesz a lidlben funkcionális sport póló gyorsan száradó anyagból. 2k/db.
Lehet megéri ránézni. -
IntelKiller7
veterán
AY-n csomo Nike Huarache 22-27e Ft kozott van.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
TheProb
veterán
Sziaztok!
Jóáras, polarizált lencsés napszemüvegeket hol érdemes nézni? Számomra megdöbbentő, hogy a legtöbb "'márkás" szemüveg még mindig alig polarizált. Holott a kínai noname szarok már 3e forint körül is képesek ilyen lencsével jönni...
(Fa/bambusz száras szemüveg pref)
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
musli26
tag
válasz IntelKiller7 #25592 üzenetére
Hát nem egy szép...
De futni jó?
Pont cipőt keresek.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
margithid
veterán
válasz musli26 #25594 üzenetére
Ez nem futócipő, hanem trendi sneaker.
Ennyiért már jó futócipőt is ki lehet fogni. Tavaly pega 38 volt 21-22k nike.com-on.
Én sima utcai sneakerért ennyit már nem adnék ki.
Ott van az a Saucony amit inkeltem pár napja officeshoeson, 12-13k.
Utcára pont jó.
De én hosszabb sétákra is futócipőt vennék azért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs