Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeno204
aktív tag
barna CLARKS Fűzős cipő 'Tilden Plain' 43-43.5, 44, 44.5, 46 8.890Ft elég jónak tűnik a talpbetét benne, kár hogy nincs a méretemben...
[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
Ha valaki szereti a "retro runner" kategóriát.
Nike Challenger OG
Tagként további 15% árengedmény, illetve ingyenes szállítás.
Ennyiért brutál vétel szerintem. AY-n ez a lépő 24e forint kuponozva...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Lackooo84
nagyúr
DENIM PROJECT farmert nem akar valaki cserélni akire nagy lett? 34-34-est adnék 36-34-esért.
The Truth is out there...
-
kicsi kecske
tag
Off:
Női Nike Air Force One rose cipő, 38as méret. Címke szerint 24 a bth. Valóságban csak 23.5
AYrol lett rendelve. Lehetséges h rossz a címke benne egy egy 37.5es van elkuldve? Esetleg nincs vkinek h lemerje mekkora a 38asba a bth? 😂“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kicsi kecske #11257 üzenetére
Ezek a nike méretezések érdekesek... én is megszívtam a bakancsukkal, de szerencsére tudtam rendelni utána még nagyobb méretben.
The Truth is out there...
-
mert_csokis
senior tag
Van itthon egy női Air Max 1-es.
Ott a 38.5-es (US 6) mérethez tartozik a 24cm-es bth. A címke szerint.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
dudi6
senior tag
Elegáns meleg téli kabátot hol érdemes venni? Nem sürgős, jó lesz pár hónap múlva is ha érdemes várni nagyobb akciókra, de akár most is megvenném.
-
Mercutio_
félisten
44-es barna bőr monk cipő 10,5k
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Lackooo84 #11264 üzenetére
Én 36x34-est rendeltem... de még nem érkezett meg. Ha nagyon passzentos vagy pipaszáras, akkor nem tartom meg.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
kicsi kecske
tag
válasz mert_csokis #11259 üzenetére
thx, megy vissza és rendelem is az új 38.5est ha lesz 25%os kupesz
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
MaddeNNNN
őstag
bnőm air max verona-ja ami nike.com-ról lett rendelve 36,5-ös eur méret 23cm-es bth.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Mercutio_
félisten
Csak ma és holnapra érvényes egyszer használatos 20%-os AY kupon Petrol termékekre: jaa7uj4s
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Arcképgyáros
ELENI25
18k felett.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[link] 10 db maszk 1590 (műszálas)
superdry hawaii ing L 6890
drykorn kabát 29k"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
fpatrik17
senior tag
ADIDAS Originals cipzáros kapucnis pulcsi 11490 Ft - kupon
Rendeltem is M-est L-est 1-1 db-ot. 9192 Ft támogatói kuponnyal[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11280 üzenetére
De mennyire röhögök!!! Esküszöm soha a büdös életembe nem hallottam még ezt.
Rádobok egy fényes bőrkabátot ha megjön azt kaptok ilyen képet. Mondjuk addig elég sokat kéne nyújtanom, hogy sarkat lerakva tudjak guggolni.
Én naív meg azt hittem milyen menő leszek egy ilyen oldschool szettben, mert van fehér meg fekete Continental 80-am is AY-ról. Lehoztatok az életről[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
vince
őstag
válasz Mr.Csizmás #11280 üzenetére
Hú, az a négycsíkos adidasz gatya, de rákívántam
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Kos 7
tag
@dudi6
nem lattam hogy irtal volna arat, de esetleg itt nezz korbe[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz fpatrik17 #11287 üzenetére
Annyira nem gáz ám, végülis ner-kompatibilis a brend
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #11275 üzenetére
Mi az anyámkínja kerül ebbe a poliészter kabátban 100 ezerbe eredeti áron? Még 30-at se.
Nem csak az Antarktiszon van jelen a poliészter, de már női méhlepényben is találtak mikroműanyagot. Ez lesz a bolygó és az emberiség vége. -
sagesz93
addikt
Visszaküldés kérdés: két polónál kértem visszaküldést, az egyik külön jött about you zacskóban, a másik több másik dologgal egy nagy karton dobozban, azon belül átlátszó zacskóban vannak a ruhák. Ilyen esetben hogy küldjem vissza? A nagy dobozból még lehet lesz pár ruha amit vissza kell küldeni, így gondoltam azt még megtartom arra a célra. Illetve a visszaküldési lapot ilyenkor fénymásoljam le? Ha most az egy polora elhasználom, mit rakjak oda majd amikor küldeném vissza a többit , mert bár én egyesével rendeltem mindent, ők egyberakták (ilyen se volt még) amúgy a 3ks denim project farmer sztem igen Best Buy ennyiért, kár, hogy eggyel nagyobb méret kéne így próba után, persze most már 10k
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz sagesz93 #11295 üzenetére
mindegy miben küldöd vissza, az AY csomagolás és a sárgacímkés ruhás zacsi amiben jött csak könnyebbség nekik is. legegyszerűbb ha kinyomtatod a pdf számlát, és bejelölöd rajta a visszaküldötteket "return" felirattal (ki tudja milyen nyelvű rabszolgák szedik szét)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
sagesz93
addikt
válasz Mr.Csizmás #11296 üzenetére
És azt be lehet játszani amit ők is megcsináltak, a külön rendelt ruhákra egyesével kérek visszaküldést, majd beleteszem a nagy dobozba amiben küldték?
-
-
xeno204
aktív tag
válasz Lackooo84 #11299 üzenetére
Én kétszer bejátszottam ugyanezt... utána rájöttem hogy csak fölöslegesen szívatom vele a futárt... azóta random valamelyik cuccra igénylem a visszaküldést és megy vissza minden egy csomagban amit szeretnék visszaküldeni. a lényeg úgy is a visszaküldési űrlap.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest